Acasă Actualitate În timp ce Cîrstoiu se plimba cu o garnitură curată, un tren de metrou cu grafitti, circula cu ușile deschise: ”Siguranță și încredere”, dar nu pentru toți

În timp ce Cîrstoiu se plimba cu o garnitură curată, un tren de metrou cu grafitti, circula cu ușile deschise: ”Siguranță și încredere”, dar nu pentru toți

0
0
129

În timp ce candidatul Cîrstoiu se plimba cu o garnitură curată, un tren de metrou cu grafitti, circula cu ușile deschise: ”Siguranță și încredere”, dar nu pentru toți.

Un tren de metrou a plecat din staţie cu uşile deschise, iar momentul a fost filmat de o pasageră. Incidentul a avut loc la stația Basarab de pe magistrala 4.

Metrorex a anunțat că a deschis o anchetă după ce imaginile au apărut pe internet.

Cum a fost posibil ca un metrou să circule cu uşile deschise? Vagonul unui tren de metrou a circulat cu ușile deschise, iar imaginile au fost postate în mediul online.

O călătoare a filmat momentul în care un tren de metrou în timp a mers cu ușile deschise și a publicat imaginile pe TikTok cu mesajul ”Metrorex, siguranță și încredere”.

După apariția clipului, compania care operează infrastructura de metrou din București a anunțat că va investiga incidentul și că trenul cu probleme a fost retras din circulație.

București FM amintește că nu este un incident singular. În 2023 au mai fost două cazuri în care trenurile de metrou au circulat cu ușile deschise.

Primul incident a avut loc în 20 martie 2023, în stația Timpuri Noi iar cel de-al doilea pe 15 mai 2023, de această dată pe Magistrala 2 a metroului bucureștean, la stația Universității, unde trenul a plecat din stație cu două uși deschise.

La sfârștiul lunii februarie două trenuri de metrou s-au ciocnit frontal pe 27 februarie în stația Timpuri Noi, după ce una din garnituri a intrat pe contrasens.

Cum a fost posibil ca un metrou să circule cu uşile deschise? Vagonul unui tren de metrou a circulat cu ușile deschise, iar imaginile au fost postate în mediul online, de o călătoare.

Metrorex a precizat că a retras din circulație vagonul respectiv, iar personalul trenului trebuie să dea explicații.

Cum a fost posibil ca un metrou să circule cu uşile deschise?

Un tren de metrou a circulat cu ușile unui vagon deschise, iar imaginile filmate de o călătoare au fost postate apoi pe rețelele sociale, cu mesajul ironic ”metrorex, siguranță și încredere”.

Incidentul a avut loc la stația Basarab, pe Magistrala 4, potrivit Radio România București, care amintește că două evenimente identice au avut loc și anul trecut, când trenuri de metrou au circulat cu ușile deschise.

Mai multe incidente grave de securitate au avut loc în ultimul timp la metroul bucureștean. În februarie, două trenuri s-au ciocnit ușor în stația Timpuri Noi, iar anterior un mecanic a deschis în stația Crângași ușile de pe partea opusă peronului.

Metrorex a transmis joi un comunicat de presă cu privire la incidentul din stația Basarab și spune că a retras vagonul respectiv din circulație, în timp ce personalul trenului va fi tras la răspundere.

”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, Metrorex a inițiat o investigație tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul și ușa în cauza, acesta fiind retras din circulație pentru descărcarea memoriei înregistrate și analiză.

În concluzie, echipa noastră de specialiști lucrează pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre”, a transmis Metrorex.

Reprezentanții companiei au mai precizat că specialiști vor lucra pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre.

@nicoaraioana12 #metrou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #siguranta #incredere ♬ original sound – ✧゚・*nonaestheticperson*・゚✧ – justkeeraaa!

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După circul cu icoane din Parlamentul European, Șoșoacă mustrată de fețe bisericești: ”Folosite în mod nepotrivit, aceste elemente sacre devin simple piese de teatru”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După circul cu icoane din Parlamentul …