Acasă Revoltător Iohannis, primul nemascat al ”României Normale”, nu este amendat pentru nepurtarea măștii la Congresul PNL

Iohannis, primul nemascat al ”României Normale”, nu este amendat pentru nepurtarea măștii la Congresul PNL

0
436

Nemascatul Klaus Iohannis, a scăpat de amendă pentru nepurtarea măștii de protecție la Congresul PNL. Explicația polițiștilor în acest caz este cel puțin surprinzătoare, dacă nu revoltătoare.

La peste o lună de la primirea reclamației depuse de un sibian, Poliția Sectorului 1 susține că nu îl poate amenda pe Klaus Iohannis pentru că agentul constatator nu ”l-a simțit pe președinte încălcând legea pe propriile simțuri”.

Cel care a făcut sesizarea s-a întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a fost amendat nici la Sibiu atunci când pe 10 noiembrie a fost împreună cu Prima Doamnă la biserică și nu au purtat mască. Acestuia i s-a răspuns să se adreseze poliției din Sibiu.

În 10 octombrie a fost președintele filmat fără mască în spațiul public, iar eu am făcut o sesizare la Ministerul de Interne în 18 octombrie, după ce am văzut că nimeni nu spune nimic, iar președintele nu e amendat, așa cum ar fi fost amendat orice alt român în aceeași situație”, a spus sibianul care a făcut sesizarea, în timpul audierii.

Sibianul a explicat că președintele trebuia amendat pe ”modelul Raluca Turcan”, care a fost surprinsă fără mască de protecție la o acțiune a PNL Sibiu pentru plantarea unor arbori, iar autoritățile s-au sesizat din oficiu și au amendat mai multe persoane.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Ursula von der Leyen, dă cărțile pe față: ”Este timpul să ne gândim la vaccinarea obligatorie în UE”

Ursula von der Leyen, Președintele Comisiei Europene, s-a declarat miercuri, favorabilă di…