Acasă Revoltător ”Liberalul” Rareş Bogdan, sfaturi în bășcălie pentru oamenii săraci: ”Să creadă în bunul Dumnezeu”

”Liberalul” Rareş Bogdan, sfaturi în bășcălie pentru oamenii săraci: ”Să creadă în bunul Dumnezeu”

0
761

Urmașul Brătienilor, liberalul Rareş Bogdan zis și ”Ruj roz”, sfaturi în bătaie de joc pentru oamenii săraci: ”Să creadă în bunul Dumnezeu”.

România se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar după pandemia de coronavirus, dar și în contextul izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina.

Deși provine dintr-o familie înstărită, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan afirmă că este o persoană cu picioarele pe pământ și că încearcă să îi ajute pe cei lipsiți de posibilități.

România se confruntă cu probleme din punct de vedere financiar după pandemia de coronavirus, dar și în contextul izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina. Guvernul caută soluții pentru a ține sub control această criză, iar Rareș Bogdan, ca reprezentant al autorităților, le-a oferit românilor care au probleme financiare un sfat. Ce le-a spus politicianul?

Ce îi sfătuiește Rareş Bogdan pe oamenii care au probleme cu banii? În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rareș Bogdan a fost întrebat ce sfat le-ar da oamenilor săraci din România, care în prezent întâmpină dificultăți din cauza scumpirilor.

Omul politic a făcut trimitere la credință și i-a sfătuit pe români să aibă încredere în Dumnezeu și să nu își piardă speranța că lucrurile se pot schimba în bine.

Să creadă în bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut atât cât pot, mult mai mult decât vorbesc despre ajutor. Nu voi vorbi despre asta. Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Victoriei, care a fost cu mine la demonstrații, care a primit, deși nu e un om bogat, trei familii, trei mame cu trei copii ucraineni și m-a sunat să îl sprijin. Îmi pare rău că nu am reușit săptămâna trecută, abia săptămâna asta.”, a spus Rareş Bogdan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan le recomandă tinerilor liberali să privească cu rezervă ”retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice. ”Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, le-a spus liderul liberal colegilor săi din organizaţia de tineret.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Sfidare, în timp ce pentru amărâți de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariile demnitarilor cresc pe șustache de la 1 ianuarie 2023, cu 10%

În timp ce pentru pensionari de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariil…