Acasă Revoltător Mici și bere ca să te vaccinezi anti-Covid la Obor, oferta pluserist ipocrită de la Sectorul 2

Mici și bere ca să te vaccinezi anti-Covid la Obor, oferta pluserist ipocrită de la Sectorul 2

0
240

Pluseristu Radu Mihai,u a precizat că fiecare persoană care se va ”imuniza”, va primi și “o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”. Cam atât valorează sănătatea românilor, pentru USR-PLUS.

Te vaccinezi anti-Covid la Obor şi primeşti mici. Un nou centru mobil de vaccinare împotriva Cobor-19 se va deschide, vineri, la Obor. Acolo, persoanele interesate se vor putea imuniza fără programare, informează Agerpres.

În România, campania de vaccinare anti-Covid 19 încetinește, doarece relaxările nu îi motivează pe oameni să se vaccineze. Primăriile și societatea civilă au intervenit, organizând maratoane accesibile și oferind recompense celor ce se vaccinează.

Maraton de vaccinare cu tombolă. Românii care se vaccinează pot câştiga o maşină

Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

“Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză”, a scris primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, marţi, pe Facebook.

Edilul a precizat că fiecare persoană care se va imuniza va primi și “o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

Centrul va funcţiona vinerea şi sâmbătă aceasta în intervalul orar 08:00 – 20:00, iar duminică – între 08:00 şi 18:00.

Și localurile din țară încurajează oamenii să se vaccineze. Pe lângă reducerile oferite de multe restaurante, cafenele și baruri, unele oferă chiar și o băutură gratis clienților vaccinați.

Editura Curtea Veche a atras atenția publicului acum două săptămâni, când a oferit o carte gratuită pentru oricine s-a vaccinat cu prima doză între 7-16 mai. Prin librăriile Diverta, s-au distribuit peste 7.000 de cărți gratuite în întreaga țară.

Inițiativele anti-Covid inedite în lume, de la bani la un joint de marijuana.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Barna: ”Oamenii vor continua să-şi păstreze adresa, noi propunem să rupem condiţionarea de a deţine proprietăţi”

Vicepremierul progresist Dan Barna, a venit cu noi explicații referitoare la propunerea ca…