Acasă Revoltător Ministrul Energiei, sarcastic la adresa românilor care au primit facturi mari: „Să își caute un furnizor unde prețul este sub 80 de bani”

Ministrul Energiei, sarcastic la adresa românilor care au primit facturi mari: „Să își caute un furnizor unde prețul este sub 80 de bani”

0
1,033

Infamul și arogantul ministru al Energiei, Virgil Popescu, sfat la mișto pentru românii care au primit facturi mari: „Să își caute un furnizor unde prețul este sub 80 de bani„.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, îi sfătuieşte pe românii care au primit facturi mari să caute furnizorii de energie electrică unde preţul este sub 80 de bani.

Pentru cineva care are o casă, îi recomand să își caute un furnizor unde prețul este sub 80 de bani. Și le recomand tuturor celor care nu se încadrează în plafonul de consum să caute un furnizor cu prețul cel mai bun„, a spus Virgil Popescu.

Consumatorii casnici cu un consum de până în 255 de kilowaţi vor plăti un preţ plafonat de 80 de bani.

Cei cu un consum de până în 300 de kilowaţi vor plăti diferenţiat. Primii 255 de kilowaţi vor fi taxaţi la 80 de bani, iar restul la preţul pieţei, adică preţul din contractul cu furnizorul, conform pieţei libere.

Cea mai mare problemă o vor avea consumatorii care vor depăşi 300 de kilowaţi, pentru că aceştia nu vor mai primi niciun ajutor şi vor plăti toată cantitatea la preţul din contract.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

”Liberalul” Rareş Bogdan, sfaturi în bășcălie pentru oamenii săraci: ”Să creadă în bunul Dumnezeu”

Urmașul Brătienilor, liberalul Rareş Bogdan zis și ”Ruj roz”, sfaturi în bătaie de joc pen…