Acasă Revoltător Pluserista neomarxistă ”Clocotilde” Armand, a fugit de locuitorii Sectorului 1: ”De ce ve bateți joc?”

Pluserista neomarxistă ”Clocotilde” Armand, a fugit de locuitorii Sectorului 1: ”De ce ve bateți joc?”

0
1,052

După ieșirea de la Secția de Poliție de sector, acolo unde a dat declarații, ”Regina Gunoaielor”, pluserista progresistă Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a evitat să vorbească cu un locuitor care reclama probleme tehnice în zona în care locuiește.

După ce a ieșit de la Poliție, unde a fost audiată, Clotilde Armand a fost asaltată de mai mulți locuitori ai Sectorului 1. Unul dintre ei a încercat să îi ceară explicații primarului, însă Clotilde Armand a refuzat să dea un răspuns clar și a fugit de acesta:

Rezident Sectorul 1: ”Doamna primar, de ce vă bateți joc de noi, locuitorii, dacă nu sunteți capabilă să… Stau pe Strada George Călinescu, lumina nu merge…“

În acest moment, primarul Sectorului 1 a evitat să vorbească cu locuitorul din București și a fugit

Rezident Sectorul 1: ”Doamna primar, stau pe strada George Călinescu“

Clotilde Armand: ”Am înțeles, am înțeles“, după care a fugit în spatele unei statui.

Rezident Sectorul 1: ”Am intrat pe pagina primăriei, unde m-am adresat doamnei și nu am primit răspuns decât că se adresează Poliția și apoi am primit că s-a sesizat. Nu o dată, de 10 ori. Pe strada George Călinescu de ce nu merge lumina?“

În acest moment, Clotilde Armand s-a făcut nevăzută în timp ce ”bodyguardul” pluserist ce o însoțea, le bara calea jurnaliștilor și celor care filmau: ”Nu mai filmați, e suficient”.

Președintele PSD a vorbit despre referendumul privitor la demiterea lui Clotilde Armand. Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre demiterea lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1:

Am decis împreună cu colegii mei ca să susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice inițiativă cetățenească nu o inițiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-și exercite atribuțiile de primar.

Bătaie de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede decât patru ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1. Înainte să se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui să facă o vizită prin Sectorul 3, sau prin Sectorul 4 și să vadă cum arată acolo tot serviciul local, cum nu există gropi, gunoaie și cum parcurile arată la un standard european“, a precizat președintele Marcel Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Barna: ”Oamenii vor continua să-şi păstreze adresa, noi propunem să rupem condiţionarea de a deţine proprietăţi”

Vicepremierul progresist Dan Barna, a venit cu noi explicații referitoare la propunerea ca…