Acasă Revoltător Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, a scăpat complet de controlul judiciar

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, a scăpat complet de controlul judiciar

1
1,011

Polițistul care a provocat accidentul mortal în care Raisa și-a pierdut viața, a scăpat complet de controlul judiciar prin care îi era interzis să conducă orice fel de autovehicul. Avocatul familiei copilei, Adrian Cuculis, a explicat cum s-a ajuns în această situație inexplicabiblă.

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, avocatul familiei Raisei, fetița care și-a pierdut viața după ce un polițist a lovit-o în plin pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului, a anunțat că agentul cere ridicarea controlului judiciar.

Parchetul a luat decizia de prelungire a controlului judiciar, doar că agentul de poliție a contestat măsura.

La scurt timp, pe data de 18 luna trecută, agentul de poliție a obținut în mode definitiv hotărârea prin care controlul judiciar a fost complet ridicat.

Decizia prin care polițistul Constantin Popescu a scăpat de controlul judiciar a fost aflată întâmplător de către avocatul familiei Raisei. Acesta nu își poate explica cum s-a ajuns în acestă situație:

Și eu am rămas surprins când am văzut această decizie. Da, magistrații au hotărât, pentru că ne aducem aminte că undeva pe 15, luna trecută, Popescu s-a prezentat pentru audieri. Acele audieri vizau în principal prelungirea controlului judiciar.

Parchetul a luat decizia de prelungire a controlului judiciar, doar că polițistul a contestat măsura și chiar pe 18 luna trecută se pare că a obținut în mod definitiv o hotărâre prin care acel control judiciar prin care îi era interzis să conducă orice fel de autovehicul, a fost ridicată inclusiv această măsură.

Din punctul meu de vedere acest lucru este inexplicabil în condițiile în care este în cercetare penală, sunt dovedite toate faptele respective și acum vedem această decizie a magistraților.

Să îi permiți unei persoane care este în cercetare penală să conducă.. practic el se poate urca din data de 18, de când a rămas decizia definitivă, la volanul oricărei mașini. Este o chestiune care deschide o poartă periculoasă, pentru orice fel de altă persoană care poate are o măsură identică și care poate să o conteste în instanță și să vină cu această decizie a Judecătoriei Sectorului 1 pentru că acolo a fost contestată această măsură a controlului judiciar.

Sigur că procurorului îi rămân în continuare alte pârghii însă din punct de vedere al bunei administrării a justiției nu îmi explic cum a putut fi luată această decizie.

Practic, polițistul Popescu nu mai are niciun fel de interdicție, poate să facă orice își dorește, nu mai trebuie să meargă și să semneze acel control judiciar. Decizia este una definitivă și am aflat-o astăzi absolut întâmplător”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Pe strângerea curelei, tonere de 103.000 de euro pentru Administrația Prezidențială, furnizorul, contractat și de Primăria condusă de Clotilde Armand

Ultima achiziție făcută de Administrația Prezidențială, a fost parafată la finalul lunii t…