Acasă Revoltător Revoltător, garduri metalice de doi metri, montate în hipermarketuri din România, pentru a separa persoanele vaccinate de cele nevaccinate

Revoltător, garduri metalice de doi metri, montate în hipermarketuri din România, pentru a separa persoanele vaccinate de cele nevaccinate

0
237

Garduri metalice şi cu folii de plastic au fost montate în hipermarketuri din Galaţi, Râmnicu Sărat, Arad și multe alte orașe din România, garduri despărțitoare ce amintesc de alte vremuri de tristă amintire, pentru a-i separa pe vaccinaţi de cei nevaccinaţi.

În unele hipermarketuri au apărut gardurile metalice care separă persoanele vaccinate anti-Covid de cele nevaccinate. Măsura a provocat indignarea oamenilor. Inspectoratul Teritorial de Muncă a cerut desființarea acestora.

Garduri de doi metri înălțime, învelite în folie de plastic, au fost montate la un hipermarket din Râmnicu Sărat și Galați, imaginile fiind distribuite pe rețelele de socializare.

Astfel, pe o parte a gardului pot circula cei care au certificat verde, de aici având acces spre magazinele nealimentare.

În cealaltă parte a gardului, accesul este liber pentru toată lumea, indiferent dacă deține sau nu certificat verde, accesul făcându-se spre farmacii și magazinele alimentare.

Oamenii au fost nemulțumiți și nedumeriți de această măsură.

Reprezentanții ITM spun că măsura este ilegală și au cerut demontarea gardurilor. Totodată, au dispus ca trierea clienților să se facă la intrarea în hipermarket.

Oamenii au rămas uimiţi atunci când au intrat în magazin şi au descoperit că pot circula doar pe o parte a gardului, fiind astfel separaţi în funcţie de certificatul verde.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Ursula von der Leyen, dă cărțile pe față: ”Este timpul să ne gândim la vaccinarea obligatorie în UE”

Ursula von der Leyen, Președintele Comisiei Europene, s-a declarat miercuri, favorabilă di…