Acasă Revoltător RTV, califică drept ”atacuri putiniste”, criticile presei referitoare la avionul de lux închiriat de Iohannis, cu care a făcut escală la Sibiu spre Asia

RTV, califică drept ”atacuri putiniste”, criticile presei referitoare la avionul de lux închiriat de Iohannis, cu care a făcut escală la Sibiu spre Asia

0
0
340

RTV o ia pe arătură grav și califică drept ”atacuri putiniste” criticile presei referitoare la avionul de lux închiriat de Iohannis, cu care a făcut escală la Sibiu. RTV, singura televiziune din România care a dat tribună organizatoarei protestetelor din Chișinău, susținute de Kremlin.

Postul de televiziune România TV, a înregistrat un derapaj inexplicabil, sâmbătă seară, în emisiunea din prime time atunci când moderatorul a precizat în repetate rânduri că există o ”alertă în urma atacurile putiniste” la adresa ”președintelui pro-european al României”.

Moderatorul a transmis că ”în instituțiile naționale și internaționale” este ”alertă” după ce ”președintele pro-european și guvernul stabil al României” au fost vizate de ”un atac putinist”. Nici moderatorul, nici invitații emisiunii nu au spus explicit despre ce ”alertă” este vorba și nu au nominalizat vreo instituție la care făceau referire.

Invitații emisiunii și moderatorul au criticat ”banda destabilizatoare care a început operațiunea”, vorbind despre jurnaliștii care au criticat episodul avionului de lux închiriat de Klaus Iohannis pentru a ajunge în Japonia, după o escală în Sibiu.

Și Duminică, prezentatorul Dragoș Bistriceanu, a continuat în aceeași notă…”Putiniști, atacuri putiniste, pro european, jurnaliștii pro Kremlin, media aservită Rusiei, Iohannis victimă, atacuri la președintele Iohannis, influența Moscovei în media românească”, etc.

RTV, este singura televiziune din România care a dat tribună Marinei Tauber, organizator principal al protestelor despre care președinta Maia Sandu a spus că sunt instrumentate de Rusia. Narativele Kremlinului au fost expuse în prime-time pentru publicul românesc. SUA au transmis de asemenea, prin vocea șefului spionajului american, că Rusia încearcă să destabilizeze Republica Moldova prin proteste de amploare.

Ulterior emisiunii, România TV, televiziunea fondată de fugarul Sebastian Ghiță, a dat publicității un comunicat în care își cerea scuze că a invitat-o în emisiunea lui Victor Ciutacu pe Marina Tauber, vicepreședintele partidului pro-rus din Moldova al mogului fugar Ilan Șor.

Fostul purtător de cuvânt al companiei TAROM, Marius Popescu, a semnalat, în 7 martie, că Administrația Prezidențială a închiriat un avion de la Global Jet pentru a se deplasa în Japonia. Cu acest avion, președintele țării a călătorit pe ruta București – Sibiu – Tokyo Haneda în 4-5 martie 2023, conform Boardingpass

”Președintele” Klaus Iohannis, a efectuat în 2022, deplasări ”vacanțe, concedii, întâlniri, vizite de stat, bilaterale, etc” externe, care însumează cheltuieli de peste 16,6 milioane de lei.

Totodată, fostul premier al României, Victor Ponta, a vorbit duminică seară, în exclusivitate, la România TV, despre vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în Japonia. Acesta l-a criticat dur pe șeful statului pentru că a ales să meargă la Tokyo cu un avion de lux închiriat din Luxemburg.

Victor Ponta, a sărit la ”gâtul” lui Klaus Iohannis, după ce a mers în Japonia cu un avion de lux. Fostul lider social-democrat s-a declarat dezgustat de informația potrivit căreia, aeronava de lux cu care președintele României a mers în Japonia a făcut o escală inclusiv la Sibiu pentru a o lua la bord și pe prima doamnă a țării.

Victor Ponta, a catalogat alegerea lui Klaus Iohannis, de a zbura cu un avion de lux în Japonia ca fiind o chestie de ”neam prost”.

Rolul domnului Iohannis a fost acela de a da tot ceea ce este de dat pe degeaba și de a nu cere nimic pentru România. Nu întâmplător domnia sa este foarte admirat la Bruxelles, că domnule dacă nu a cerut niciodată nimic.

Polonezii bat cu pumnul toată ziua în masă, Viktor Orban bate tot timpul cu pumnul în masă, ăia cer, austriecii zic. Domnul Iohannis nu a cerut și nu va cere niciodată nimic, în schimb, îi place chestia asta cu luxul.

Acum ce să zic, să își ia soția din poartă cu avionul. Niciodată nu am vorbit de familie, de soție, însă aici vorbesc de o chestie de neam prost. Cu avionul plătit din banii dumneavoastră nu te duci să iei pe cineva de acasă, na, nu e taxi”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a subliniat faptul că atunci când a fost demnitar al statului a ales să zboare cu aeronavele companiei de stat și l-a acuzat pe președintele Iohannis că își bate joc de români.

Am zburat de multe ori când am fost demnitar, dar am zburat cu avion de la TAROM care este compania statului român. Am luat banii de la statul român, i-am dat la statul român. Am făcut un raport, a fost o comisie care a făcut un raport în 2014 care a spus. Domnul Băsescu șmecher ca întotdeauna, a fost de acord și a spus.

A apărut domnul Iohannis care a spus domnule eu nu zbor cu avionul cu care zboară și primul ministru și președintele Camerei și al Senatului. Eu vreau avion din ăla ca Lady Gaga, că domnule să o duc pe soție că nu m-am dus degeaba la București, m-am dus și am venit cu avionul după ea. Dacă aș fi fost votant al domnului Iohannis m-aș da cu capul de televizor când văd cum râde de mine”, a mai spus Victor Ponta.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător
Comments are closed.

Vezi Și

Sfidare, turistul Iohannis dă cu flit Zilei Naționale a României de 1 Decembrie, 4 zile în Dubai, pentru 4 minute de discurs la Summitul COP28

Turistul Iohanni,s dă cu flit Zilei Naționale a României de 1 Decembrie, 4 zile în Dubai, …