Acasă Revoltător Scandal și abuzuri la un hipermarket din Buzău, bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns că a fost înşelat la preț

Scandal și abuzuri la un hipermarket din Buzău, bărbat călcat pe gât de agenţii de pază, după ce s-a plâns că a fost înşelat la preț

0
518

Scandal de proporții raportat miercuri după amiază la un magazin din Buzău. Un bărbat a fost scos din spațiul comercial și călcat pe gât de agenții de pază.

Conflict izbucnit miercuri la un hiper-market din municipiul Buzău. Un client care a considerat că a fost înşelat la preţ, într-un magazin din oraş, a fost pus la pământ şi călcat pe gât de agenții de pază.

Întregul moment a fost filmat de un martor și postat pe rețelele de socializare. Același bărbat a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, fiind ulterior ajutat de câțiva oameni care au asistat șocați la scenele violente.

Bărbatul imobilizat de agenții de pază le-a spus agenților de Poliție că, din punctul său de vedere, a fost înșelat la casa de marcat. Acesta ar fi descoperit că mai multe produse pe care le cumpărase aveau un preţ pe bon şi un alt preţ la raft.

Un bărbat din Buzău, care s-a plâns că a fost înşelat la preţ, într-un magazin din oraş, a fost pus la pământ şi călcat pe gât de agenţii de pază.

Acesta a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112, în timp ce era culcat pe asfalt, primind ajutor din partea unor oameni care au asistat la scenele violente.

Agenţii de pază i-ar fi pus clientului genunchiul pe gât pentru a-l imobiliza.

Un alt bărbat, martor la întregul scnadal, l-a ajutat pe cel pus la pământ şi l-a eliberat din mâinile agenţilor.

La sosirea echipajelor de Poliţie, clientul a explicat că, din punctul său de vedere, a fost păcălit, după ce a descoperit că mai multe produse pe care le cumpărase aveau un preţ pe bon şi un alt preţ la raft.

Un alt moment tensionat s-a petrecut atunci când, un alt bărbat care filmase întreaga scenă, a fost legitimat de poliţişti.

Când a fost legitimat, acesta a devenit recalcitrant, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îl încătuşeze. Ulterior, l-au condus la secţia de Poliţie pentru identificare.

Ieri, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un buzoian, în vârstă de 44 de ani, cu privire la faptul că în zona unui hipermarket din municipiul Buzău s-a creat un conflict spontan pe fondul nemulțumirilor sale în calitate de client, nemulțumiri legate de actul comercial, acesta fiind imobilizat de agenții de pază ai operatorului economic.

La fața locului a fost direcționat de îndată un echipaj mixt polițist/jandarm, pentru a verifica cele semnalate și luarea măsurilor legale.

Ajuns la locul indicat, echipajul a intervenit conform Legii 192/2019 și a procedat la legitimarea și identificarea apelantului pe de o parte, dar și a persoanelor prezente de cealaltă parte, în vederea clarificării tuturor aspectelor utile soluționării cazului.

Având în vedere că un bărbat căruia polițiștii i-au solicitat documentele în vederea legitimarii a devenit recalcitrant, refuzând cooperarea, acesta a fost imobilizat și condus la sediul Poliției.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Buzău, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În urma discuțiilor purtate cu persoanele conduse la sediu, acestea și-au rezervat dreptul de a formula plângere.

Având în vedere imaginile apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări, sub coordonarea parchetului, cu privire la acțiunile angajatilor societății de pază contractate de hipermarket, pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă.

Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice fac verificări cu privire la nemulțumirile apelantului în ceea ce privește actul comercial prestat de operatorul economic, în același timp fiind supusă unei analize specifice la nivel intern și intervenția echipajului mixt la fața locului„, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Pe strângerea curelei, tonere de 103.000 de euro pentru Administrația Prezidențială, furnizorul, contractat și de Primăria condusă de Clotilde Armand

Ultima achiziție făcută de Administrația Prezidențială, a fost parafată la finalul lunii t…