Acasă Revoltător Scandal și circ în formă continuată, Șoșoacă, atac la George Simion și Alina Gorghiu în Parlament: ”Du-te și linge clanța la americani”

Scandal și circ în formă continuată, Șoșoacă, atac la George Simion și Alina Gorghiu în Parlament: ”Du-te și linge clanța la americani”

0
71

Şoşoacă „muşcă” mâna care a băgat-o în Parlament: „Au minţit ca lumea să iasă în stradă. Şi-au bătut joc de oameni orbi, în cârje sau în scaun cu rotile„.

Diana Şoşoacă, senatoarea SOS băgată în Parlament de formaţiunea lui George Simion, i-a criticat dur pe foştii săi colegi de la AUR după protestul organizat miercuri în faţa Parlamentului. Ea a susţinut că aceştia au minţit lumea şi că au votat cu bună ştiinţă proiectul de Lege PLX 145, respectiv acel proiect despre care s-a susţinut, pentru a aţâţa lumea, că va avea drept consecinţă vinderea copiilor români.

Ei se scuză că nu au habar ce fac. Cum poţi pune oameni care nu au habar? Atunci îţi dai demisia şi pleci. AUR este o tinichea. Te foloseşti de suferinţa oamenilor. S-au urcat cu bocancii pe cadavrele copiilor. Eu nu voi permite niciodată ca cineva să se folosească de copii pentru interese mizere, mai ales politice. Totul trebuia discutat cu amendamente pe masă. Ei ştiau foarte bine că nu se putea retrage proiectul, pentru că legislaţia nu mai permite dacă s-a intrat în circuitul legislativ al Parlamentului. Ei au minţit lumea ca să iasă în stradă. Când am făcut eu miting pentru PLX ne-am adunat 500 de oameni. Nu au fost Servicii, presă. Nu se poate să vă duceţi după fentă. Pe mine aşa mă ştie lumea, de la mitinguri, şi nu am ieşit. Oare de ce? Atunci am văzut manipularea şi l-au pus pe Simion să facă acest miting”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă afirmă că mitingul AUR de sâmbătă (miting care l-a precedat pe cel de miercuri de la Parlament) a fost organizat anume pentru ca poporul român să fie manipulat deoarece ordinele vin de la Bruxelles.

Toate acele PLX-uri au venit de la Bruxelles, au venit traduse şi ai noştri le-au implementat 100%. Capul lui Firea va cădea după această perioadă. A venit un ordin de la Bruxelles şi li s-a impus ca până luni să se adopte Legea. Pe seama lor vin mulţi bani în ţară, este a treia rundă. România a fost vândută ca să nu ia aceşti bani PSD, ci să-i ia PNL. Ordinul este clar, Iohannis va vota. Totul este de la Bruxelles, eu nu am pus mare preţ pe UE şi PE. Ştiţi că eu nu sunt adepta UE, se va alege praful de ea curând. Oamenii care încearcă să aducă la lumina aceste aspecte sunt daţi afară sau au vreo problemă gravă din senin. Suntem într-o situaţie foarte gravă.

De ce să organizezi un miting sâmbăta când nu e nimeni? Pentru că trebuia eliberată supapa. Eu văd, era o stare de nervozitate cumplită, oamenii ameninţau că iau pistoale, cuţite. Nu sunt de acord, dar ar merita-o pentru că actul de trădare nu poate fi iertat. I-a scos pe săracii oameni de peste tot. Alea sunt autocarele cu care colaborează PNL şi PSD. Aţi văzut unde au parcat şi cum hypermarketurile cu nume franţuzeşti au permis accesul autocarelor în parcări. Orb să fii să nu vezi aranjamentul mizerabil. Sâmbătă nu era nimic, i-a plimbat şi i-a obosit. Au fost oameni cu cârje, în scaune cu rotile, cu dizabilităţi. Cum să-ţi bagi joc de oamenii ăştia?”, a menţionat senatoarea de Iaşi.

Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament. Senatoarea și-a înjurat colegii ca la ușa cortului, iar limbajul folosit e greu de reprodus. Mai mult, Șoșoacă a spus că parlamentarii de la putere ar trebui omorâți, iar Alinei Gorghiu i-a spus, citez, să lingă clanța la americani.

Circul a pornit după ce senatorii au respins propunerea ei de a cânta imnul României în plen, înainte de cel al Europei. Asta, deși cu câteva zile în urmă Diana Șoșoacă a mers la ambasada Rusiei, pentru a doua oară în acest an.

Duceți-vă dracu, cu ancom-ul vostru cu tot. Fir-ar mama voastra de sclavi nenorociți, omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți ce sunteți.

Stimată doamnă, cum e posibil să intonăm înaintea imnului României imnul Europei? Toată lumea e oripilată de aces lucru, se intonează imnul României, uitați-vă în lege.

Nu mă interesează, du-te la ambasada Austriei și linge clanța că aia faci, linge clanța la americani, hai întinde-te, la întins pe la ambasade madame Gorghiu”, a spus Diana Șoșoacă.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Tupeu nesimțit, țara fierbe a sărăcie și ”specialii” din CSM se revoltă, după ce Guvernul a anunțat că va crește vârsta de pensionare

Tupeu nesimțit, țara fierbe a sărăcie și ”specialii” din CSM sfidează și se revoltă, după …