Acasă Revoltător Senatoarea scandalagioaică, Diana încă Șoșoacă, cu permisul suspendat, surprinsă de un trecător în timp ce staționa pe o trecere de pietoni din București

Senatoarea scandalagioaică, Diana încă Șoșoacă, cu permisul suspendat, surprinsă de un trecător în timp ce staționa pe o trecere de pietoni din București

0
0
216

Senatoarea scandalagioaică Diana Iovanovici încă Șoșoacă, cu permisul suspendat și desconsiderare pentru legile din România, ”riscă” dosar penal,după ce a fost surprinsă de un trecător în timp ce staționa pe o trecere de pietoni din București.

Diana Șoșoacă ar putea avem din nou probleme cu legea. Senatoarea a fost surprinsă de un trecător la volanul mașinii, în timp ce staționa neregulamentar, chiar pe trecerea de pietoni. In urmă cu o lună, politicianul s-a mai ales cu 2 amenzi, pentru că a depășit viteza legală și pentru că le-a făcut scandal polițiștilor.

Șoșoacă fuge după ce un bărbat a filmat-o staționând pe trecerea de pietoni. ”Nu mai vorbiți cu cetățenii?”

Un cetățean din București a publicat un videoclip în care senatoarea Diana Șoșoacă staționează cu mașina pe o trecere de pietoni.

În imagini se vede cum individul se apropie de mașina în care se află senatoarea și îi atrage atenția că nu are voie să staționeze pe trecerea de pietoni. Vizibil deranjată de gestul bărbatului care o filmează, Diana Șoșoacă nu scoate niciun cuvânt, ci doar ”fuge” de acesta.

Cetățeanul este surprins de reacția pasivă a senatoare și insistă să-i vorbească și să-i pună o serie de întrebări, cu speranța că aceasta va reacționa într-un fel sau altul.

”Nu mai sunteți patrioată?”

”Ia, uite! Doamna Șoșoacă care a parcat pe trecerea de pietoni. De ce ați parcat pe trecerea de pietoni? Stă și cu motorul pornit, cum îi place dânsei să filmeze peste tot. Așa, foarte bine, și acum fuge. Ia, uite! Nu vorbiți cu cetățenii, doamna Șoșoacă? Nu mai sunteți patrioată?”, o întreabă îndividul pe senatoare.

Doamna Șoșoacă, care a parcat și pe trecerea de pietoni, stă și cu motorul pornit, cum îi place dânsei să filmeze peste tot. De ce ați parcat pe trecerea de pietoni, doamna Șoșoacă? Și acum fuge. Nu vorbiți cu cetățenii, doamna Șoșoacă?” a întrebat-o bărbatul.

Mai mulți oameni s-au întrebat cum s-a urcat Diana Șoșoacă la volan dacă are permisul suspendat. Bărbatul care a filmat-o le-a răspuns, spunându-le că există posibilitatea ca senatoarea să fi contestat decizia polițiștilor.

Art. 111 din Legea 195/2002 privind circulația pe drumurile publice spune că dovada de înlocuire a permisului de conducere se eliberează cu drept de circulație pentru o perioadă de 15 zile:

În situaţiile prevăzute la art. 85, art. 86 alin. (2), art. 90 alin. (1), art. 100 alin. (3) şi la art. 101 alin. (3), dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează cu drept de circulaţie pentru o perioadă de 15 zile.

Reamintim că la începutul acestei luni, Diana Șoșoacă a rămas fără carnet de conducere și a fost amendată după ce a fost prinsă circulând cu 110 km/h într-o zonă unde limita era de doar 40 km/h.

Senatoarea s-a luat la ceartă cu polițiștii care au oprit-o în trafic, adresându-le numeroase injurii și amenințări. Diana Șoșoacă nu a recunoscut faptul că a depășit limita legală de viteză, așadar, a refuzat să semneze procesul verbal întocmit de autorități.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost plasat în arest la domiciliu în baza unei decizii judecătorești definitive.

Hotărârea a fost luată după ce pe numele lui Morega au fost deschise în ultimele două luni nu mai puțin de 6 dosare penale, în care e cercetat pentru că s-a urcat la volan, fără să mai aibă dreptul de a conduce. Într-un al șaptelea dosar e vizat pentru lovirea unei jurnaliste.

În ultimele două săptămâni, fostul prefect a fost internat la secția psihiatrie a spitalului din Târgu Jiu.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Delegaţia României care participă la summitul NATO de la Washington, a plecat din ţară cu un avion militar, Iohannis nu renunță la jetul cu piscină

Facebook 175 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Delegaţia României care participă …