Acasă Revoltător Sosirea întârziată a ”preşedintelui” Iohannis, a întrerupt slujba oficiată de ÎPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei: „Vor răspunde în fața lui Dumnezeu”

Sosirea întârziată a ”preşedintelui” Iohannis, a întrerupt slujba oficiată de ÎPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei: „Vor răspunde în fața lui Dumnezeu”

0
439

Slujba oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, astăzi, după un decalaj în program. Decizia a fost luată de organizatori pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze zona.

Incident la Ziua Marinei de la Constanța. Înalt Prea Sfințitul Teodosie a plecat de la slujba de Ziua Marinei după ce i s-a tăiat microfonul chiar în timp ce rostea rugăciunile.

Incident în timpul slujbei lui Teodosie de la Ziua Marinei în Constanţa. În timp ce slujea cu ocazia Zilei Marinei, organizatorii i-au tăiat microfonul și au dat cuvântul următorului invitat, șeful Statului Major al Forțelor Navale, Mihai Panait.

Slujba lui Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele a întârziat câteva minute.

Pentru a intra din nou în programul stabilit la secundă, organizatorii evenimentului au fost nevoiți să-i taie microfonul înaltului prelat, întrucât ceremonia includea și survolarea portului de către mai multe aeronave, zbor care nu putea fi întârziat.

Acesta s-a supărat şi a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce… și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe.

Nemaiavând sunet, ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a plecat din Portul Militar înaintea discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă l-a deranjat incidentul Arhiepiscopul Tomisului a declarat că că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest, că nu s-a supărat, dar cei care au făcut asta vor răspunde în fața lui Dumnezeu.

Nu m-am supărat. De ce se mă supăr? Nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pentru cei ce au făcut asta pentru că înaintea lui Dzeu vor răspunde.” a spus ÎPS Teodosie, citat de Ziua de Constanţa.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Sfidare, în timp ce pentru amărâți de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariile demnitarilor cresc pe șustache de la 1 ianuarie 2023, cu 10%

În timp ce pentru pensionari de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariil…