Acasă Revoltător Sosirea întârziată a ”preşedintelui” Iohannis, a întrerupt slujba oficiată de ÎPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei: „Vor răspunde în fața lui Dumnezeu”

Sosirea întârziată a ”preşedintelui” Iohannis, a întrerupt slujba oficiată de ÎPS Teodosie cu ocazia Zilei Marinei: „Vor răspunde în fața lui Dumnezeu”

0
0
530

Slujba oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, astăzi, după un decalaj în program. Decizia a fost luată de organizatori pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze zona.

Incident la Ziua Marinei de la Constanța. Înalt Prea Sfințitul Teodosie a plecat de la slujba de Ziua Marinei după ce i s-a tăiat microfonul chiar în timp ce rostea rugăciunile.

Incident în timpul slujbei lui Teodosie de la Ziua Marinei în Constanţa. În timp ce slujea cu ocazia Zilei Marinei, organizatorii i-au tăiat microfonul și au dat cuvântul următorului invitat, șeful Statului Major al Forțelor Navale, Mihai Panait.

Slujba lui Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele a întârziat câteva minute.

Pentru a intra din nou în programul stabilit la secundă, organizatorii evenimentului au fost nevoiți să-i taie microfonul înaltului prelat, întrucât ceremonia includea și survolarea portului de către mai multe aeronave, zbor care nu putea fi întârziat.

Acesta s-a supărat şi a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce… și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe.

Nemaiavând sunet, ÎPS Teodosie şi-a continuat apoi slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a plecat din Portul Militar înaintea discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă l-a deranjat incidentul Arhiepiscopul Tomisului a declarat că că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest, că nu s-a supărat, dar cei care au făcut asta vor răspunde în fața lui Dumnezeu.

Nu m-am supărat. De ce se mă supăr? Nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pentru cei ce au făcut asta pentru că înaintea lui Dzeu vor răspunde.” a spus ÎPS Teodosie, citat de Ziua de Constanţa.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător
Comments are closed.

Vezi Și

Sfidare, turistul Iohannis dă cu flit Zilei Naționale a României de 1 Decembrie, 4 zile în Dubai, pentru 4 minute de discurs la Summitul COP28

Turistul Iohanni,s dă cu flit Zilei Naționale a României de 1 Decembrie, 4 zile în Dubai, …