Acasă Revoltător Tupeu Băsist, Macovei îi dă în judecată pe procurori după accidentul rutier cauzat în județul Constanța și solicită o nouă expertiză a mașinii

Tupeu Băsist, Macovei îi dă în judecată pe procurori după accidentul rutier cauzat în județul Constanța și solicită o nouă expertiză a mașinii

0
315

Tupeu Băsist, fostul procuror comunist, Monica Macovei, îi dă în judecată pe procurori, după accidentul rutier din județul Constanța în care a fost implicată.

Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei, dă în judecată Parchetul Curții de Apel Constanţa și solicită o nouă expertiză a mașinii după accident.

Monica Macovei cere să fie audiată și ea, dar și pasagerul pe care îl avea în maşină, în cazul accidentului rutier în care a fost implicată. Cererea se va judeca pe 24 noiembrie.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

Reamintim că pe data de 8 octombrie Monica Macovei se întorcea din localitatea Limanu și, după ce a trecut podul de la Mangalia, aflată la volanul autoturismului propriu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar.

Acesta a suferit zone extrem de grave și a fost transportat la Spitalul Județean, iar ulterior transferat la un spital din București.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Sfidare, în timp ce pentru amărâți de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariile demnitarilor cresc pe șustache de la 1 ianuarie 2023, cu 10%

În timp ce pentru pensionari de abia au scremut un buget de majorare a pensiilor, salariil…