Acasă Sănătate ”Meritocrația” sexy e blondă are ochi albaștri, trup de sirenă și tinerețe la PNL

”Meritocrația” sexy e blondă are ochi albaștri, trup de sirenă și tinerețe la PNL

0
0
632
Într-adevăr, poate să fie sănătos și reconfortant să privești o astfel de făptură, poate o folosește pe post de terapie alternativă, dar totuși…ce s-a întâmplat cu meritocrația, și nepotismul” cu toată acea gargară ipocrită pe care PNL ne-o servea atunci când PSD era la guvernare? Nepotismul acum e bun? E tolerabil, e acceptabil, e fezabil și numai bun de înghițit și digerat?

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață fotomodel pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale. La doar 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister.

Minsterul Sănătății a precizat ulterior apariției informațiilor că nu există niciun angajat în instituție cu acest nume, sub nicio formă contractuală.

Codruța Elena Filip a devenit cunoscută publicului larg în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, cântărețul de muzică populară și prezentatorul unei emisiuni TV. Cei doi se vor căsători pe 10 octombrie 2020. Coperta legitimației de serviciu a Codruței Filip a fost fotografiată și postată de viitorul soț pe contul lui de Facebook.

Cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Încarcă mai mult
Load More In Sănătate
Comments are closed.

Vezi Și

Anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, după un ”val de morţi suspecte” la secția ATI, Rafila: ”Am trimis Corpul de Control ca urmare a acestor sesizări”

Facebook 7 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Anchetă de amploare la Spitalul Sfân…