Acasă Actualitate Ministrul Sănătății Nelu Tătaru din nou la Arad

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru din nou la Arad

0
0
904

După vizita cu iz de păcăleală a ministrului sănătății de pe 1 aprilie la spitalul clinic județean de urgență din Arad, Nelu Tătaru revine la Arad, eventual să ne păcălească din nou! A dovedit în ultimele zile că se pricepe din plin la asta, posedă aptitudini, a reușit să păcălească o țară întreagă cu de acum celebrul proiect ”Vacanța mare”, de ce nu ne-ar păcăli și de această dată?! De ce nu ne-ar păcăli că la Arad, chiar dacă în ultimele săptămâni lucrurile nu au arătat chiar atât de bine (ba chiar catastrofal am adăuga noi n.r), în zilele ce vor urma, lucrurile se vor schimba substanțial în bine!

Dar cum? Cum s-ar putea întâmpla asta, dacă în Arad domnește infestarea incomptenței și parandărătului politic, a incapacității, nepriceperii, impotenței și dezinteresului managerial?! Înlocuim și decapităm din temelii establishmentul politic, administrativ și managerial? Aducem oameni noi gata școliți, instruiți și fără partipriuri politice? Cum ar trebui să se petreacă și să întâmple toate aceste modificări și schimbări în bine și la nivelul Municipiului Arad? Ce măsuri se vor lua acum și de ce ele nu au fost luate încă de la prima vizită (la mișto) de pe 1 aprilie?

Acesta va verifica activitatea din spitalele județene și cele de boli infecțioase, va discuta cu autoritățile locale administrative și medicale. Dacă din nou se va lăsa izolat, îndulcit și îmbrobodit de autoritățile locale, care îi vor spune cât de minunate sunt de fapt lucrurile în spitalele din Arad, lucrurile sunt încă de pe acum tranțate și nu în bine!

Ce a făcut ministrul Nelu Tătaru la Arad pe 1 aprilie s-a rezumat, în fapt, la numirea lui Horea Timiș în funcția de director al D.S.P. Arad în locul lui Constantin Cătană cel ”demisionar”… adică egal cu ZERO, frecție la un picior de lemn coronavirusat!

Așteptăm cu interes măsurile salvatoare și aducătoare de stingătoare de focar la Arad! Vom reveni!

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…