Acasă Sănătate Oamenii de știință din Israel, au descoperit vaccinul pentru coronavirus

Oamenii de știință din Israel, au descoperit vaccinul pentru coronavirus

0
0
808

Oamenii de știință din Israel ”niște evrei” cum neinspirat găsea de cuviință să îi catalogheze Klaus Iohannis, au descoperit vaccinul pentru coronavirus, aceștia anunță că, în decurs de câteva săptămâni, vor produce primul vaccin împotriva coronavirusului.

Odată ce vaccinul este dezvoltat, va dura cel puțin 90 de zile pentru a îl perfecționa.

Oamenii de știință israelieni sunt la un pas de a produce primul vaccin împotriva coronavirusului, a declarat ministrul Științei și Tehnologiei, Ofir Akunis.

Dacă totul va decurge conform planului, vaccinul ar putea fi gata în câteva săptămâni și disponibil în 90 de zile, potrivit unui comunicat.

Felicitări, MIGAL – Institutul de cercetare Galileea – pentru această descoperire interesantă”, a spus Akunis.

Sunt încrezător că vor avea loc progrese rapide, care să ne permită să ripostăm la criza provocată de COVID-19”, a spus Akunis, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus, scrie TheJerusalimPost.

Da domnule președinte, ”niște evrei”, ăștia de îi disprețuiești matale, tot ce e posibil să ni-l dea și nouă când e gata, că ei nu-s nici ranchiunoși, nici antisemiți!

Noi românii avem o vorbă, bună vorbă: ”gura bate fundul”, nu știm încă cum se traduce în germană, dar promitem să ne interesăm…!

Încarcă mai mult
Load More In Sănătate
Comments are closed.

Vezi Și

Anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, după un ”val de morţi suspecte” la secția ATI, Rafila: ”Am trimis Corpul de Control ca urmare a acestor sesizări”

Facebook 7 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Anchetă de amploare la Spitalul Sfân…