Acasă Sănătate Pe același principiu al delegării atribuțiilor, dacă nu e cuplul Voiculescu – Moldovan, e cuplul Cîțu – Baciu

Pe același principiu al delegării atribuțiilor, dacă nu e cuplul Voiculescu – Moldovan, e cuplul Cîțu – Baciu

0
219

Pe același principiu al delegării atribuțiilor unei ”competențe” mai înalte, ministrul interimar al ”nesănătății” Florin Cîțu, și-a delegat atribuțiile lui Andrei Baciu.

Florin Cîțu, primul ministru al României, a vorbit despre atribuțiile de la Ministerul Sănătății:

Am delegat majoritatea atribuțiilor către secretarul de stat Andrei Baciu. A fost prezent la ședința de Guvern pentru că i-am delegat aceste atribuții“, a precizat premierul Cîțu.

Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii”, declara Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Florin Cîțu a preluat interimatul la Ministerul Sănătății, după ce vicepremierul Dan Barna a refuzat, ca urmare a faptul că premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru la Sănătate.

Încarcă mai mult
Load More In Sănătate

Vezi Și

Cîțu o contrazice pe Ioana Mihăilă şi spune că proiectul ANDIS nu a fost aprobat în coaliţia de guvernare

Premierul Florin Cîţu, primele declaraţii privind înfiinţarea Agenţia Naţională pentru Inf…