Acasă Sănătate Pluserista Ioana Mihăilă, de la epilare inghinală, la conducerea Ministerului ”Nesănătății”

Pluserista Ioana Mihăilă, de la epilare inghinală, la conducerea Ministerului ”Nesănătății”

0
567

Conform CV-ului, din 2014 până în prezent, pluserista neomarxistă Ioana Mihăilă, a fost medic primar endocrinologie al Clinicii Medena, dar și coordonator medical. Din 2012, administrează o clinică unde se fac proceduri de înfrumusețare, în special epilare definitivă, Dermalite.

Clinica Dermalite, din Oradea, este specializată, conform descrierii de pe site, în „epilare definitivă – oferim servicii fără concurenţă la nivel regional: o abordare medicală integrată a hirsutismului (atât dermatologică cât şi endocrinologică), tratamente considerate ” gold standard” în epilarea definitivă: laser Alexandrit sau adaptabile oricărui tip de ten: laserul NdYAG”

Preţurile variază între 60 de lei şi 490 de lei, dar sunt şi pachete de 390 de lei sau 290 de lei. Cel mai scump tratament de epilare este cel pentru gambe şi coapse, în valoare de 490 de lei, în timp ce cel mai ieftin este cel pentru buza superioară.

Clinica Ioanei Mihăilă, care este prezentată ca „medic specialist endocrinologie”, are şi pachete de tratament, cu preţuri maxime de 240 de lei. În plus, oferă şi pachete de reduceri pentru eleve şi studente.

Clinica are trei adrese. Adresa este, însă, greu de identificat. Dacă pe site, adresa clinicii este Bulevardul Felix, nr. 50, Sînmartin, Bihor, pe pagina de Facebook apare adresa Str. Anton Bacalbașa, nr 2 Oradea.

La Registrul Comerţului pare, însă, să apară o altă adresă. Conform site-ului ListăFirme, adresa clinicii ar fi Sat Sanmartin, Str. Mihai Eminescu 16 C, Bihor.

Clinica Dermalite, din Oradea, este specializată, conform descrierii de pe site, în „epilare definitivă – oferim servicii fără concurenţă la nivel regional: o abordare medicală integrată a hirsutismului (atât dermatologică cât şi endocrinologică), tratamente considerate ” gold standard” în epilarea definitivă: laser Alexandrit sau adaptabile oricărui tip de ten: laserul NdYAG”.

Iată câteva prețuri pentru epilare definitivă:

Inghinal – linie bikini – 130

Inghinal – adânc – 170

Inghinal total – 190

Fese – 190

Axilă – 90

La plata în avans a trei ședințe se oferă o reducere de 10%. La plata în avans a cinci sau șase ședințe se oferă o reducere de 20%. Persoanele care doresc epilare definitivă pentru mai multe zone concomitent beneficiază de pachete speciale, la prețuri promoționale. Aceste pachete vor fi stabilite în momentul consultației, în funcție de numărul de zone.

Încarcă mai mult
Load More In Sănătate

Vezi Și

Cîțu o contrazice pe Ioana Mihăilă şi spune că proiectul ANDIS nu a fost aprobat în coaliţia de guvernare

Premierul Florin Cîţu, primele declaraţii privind înfiinţarea Agenţia Naţională pentru Inf…