Acasă Coronavirus Și Spitalul Județean Deva pus sub conducere militară

Și Spitalul Județean Deva pus sub conducere militară

0
0
614

Spitalul Județean Deva, pus și el sub conducere militară. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: ”Nu pot spune că cineva și-a făcut treaba”.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că Spitalul Județean Deva rămâne tot spital COVID. De altfel, în această unitate spitalicească vor fi internaţi doar pacienţi bolnavi de coronavirus. De altfel, începând de astăzi spitalul este militarizat. Pe toată perioada stării de urgenţă, acest spital va rămâne sub comanda medicilor şi a militarilor din structurile Ministerului Apărării Naţionale.

În acest moment am instalat medici militari. Mergem la Deva. La spitalul din Deva nu există circuite. Avem de muncă și începem cu personalul medical. Cine nu a fost testat, va fi testat. Să vedem ce se întampla cu personalul din izolare, fiecare a intrat la izolare cum a vrut. Nu a fost facută o anchetă epidemiologică . Vom testa tot de inseamnă cadre medicale”, a spus Nelu Tătaru.

Recomandarea mea a fost să nu se interneze altfel de pacienți. Este o unitate de primiri urgențe care funcționează. Această unitate de primire urgență va investiga, va diagnostica și va dirija către spitale non-COVID patologia non-COVID. Trebuie să ne gândim în acest moment că există și patologie non-COVID, mai multă decât patologie COVID și atunci trebuie să avem grijă de ambele categorii. Mă repet: era și o eroare de înțelegere a unui ordin dat de comandant în care nu se mai fac consulturi. Țin să specific că nu putem evalua dacă un pacient este urgență sau nu până nu îl consultăm”, a declarat ministrul sănătății Nelu Tătaru.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

Motivul pentru care AstraZeneca a fost nevoită să retragă de pe piață, la nivel mondial, propriul vaccin anti-Covid care a făcut atât de mult rău

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Motivul pentru care AstraZeneca a fost…