Acasă Șocant Ce s-a auzit de la microfoanele rămase deschise, după ce conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu s-a terminat

Ce s-a auzit de la microfoanele rămase deschise, după ce conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu s-a terminat

0
876

Masca și legea e doar pentru prostime, atunci când ministrul ”nesănătății” e ”singur”, sau când dă declarații de presă și în principiu cam când vrea mușchiul lui neomarxisto pluserist, poartă sau nu poartă…mai mult, nu poartă!

Contrele între PNL și USR-Plus se duc deja pe față. Azi, ca un făcut, ministrul Sănătății și premierul României au avut o conferință de presă în același timp. De obicei autoritățile statului încearcă să nu se suprapună unul peste celălalt pentru ca opinia publică să afle noutățile în ordine cronologică și nu amestecate. Întrebarea care se pune este cine pe cine a vrut să ”faulteze”.

Azi, ca un făcut, ministrul Sănătății și premierul României au avut o conferință de presă în același timp. De obicei autoritățile statului încearcă să nu se suprapună unul peste celălalt pentru ca opinia publică să afle noutățile în ordine cronologică și nu amestecate. Întrebarea care se pune este cine pe cine a vrut să ”faulteze”.

Iată ce s-a auzit, de la microfoanele rămase deschise, după ce s-a terminat conferinţa de presă a lui Vlad Voiculescu:

Discuție între Vlad Voiculescu și consiliera sa: Am ieșit în același timp cu premierul… Îmi scrisese Ema că intram în direct după ce vorbește el și, de fapt, am ieșit în același timp, a spus consiliera.

Vlad Voiculescu: Și noi ce să facem?

Ascultaţi discuţia în video de mai jos, la finalul declaraţiei de presă:

Încarcă mai mult
Load More In Șocant

Vezi Și

Horror la vaccinarea ”culturală” pe ritm de pian și vioară la Sala Palatului

În ultima perioadă românii au la îndemână tot mai multe variante de vaccinare accesibile, …