Acasă Șocant Nelu Tătaru, fost ministru al ”Nesănătății”, actual consilier al premierului penal Cîțu, a anunțat că va propune introducerea vaccinării obligatorii

Nelu Tătaru, fost ministru al ”Nesănătății”, actual consilier al premierului penal Cîțu, a anunțat că va propune introducerea vaccinării obligatorii

0
531

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, actual consilier al prim-ministrului Cîțu, a anunțat că va propune introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru angajații din sectoarele esențiale de activitate – medici, profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.

Ne gândim la vaccinare sau testare – acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului-ministru. În această categorie intră: tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV-SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, tot ce înseamnă imunodeprimați. Stimulările ar trebui să înceteze și să folosim banii pentru testări. Binele comun este mai important decât binele individual! Drepturile omului se încalcă și pentru cel care stă în Terapie Intensivă, venit cu o boală cronică în spital și infectat cu COVID-19, a declarat Nelu Tătaru.

Pe de altă parte, Guvernul ar putea impune certificatul verde în cazul unor evenimente și activități, din cauza exploziei de cazuri de coronavirus din ultimele zile. Prezența la nunți și botezuri ori în sălile de sport ar putea fi condiționată de acest document ce atestă vaccinarea anti-COVID-19, faptul că avem un test negativ sau că am trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Nu este o formă de discriminare, ci de prevenție, a spus, la Digi FM, fostul ministru al Sănătății. Decizia – sugerată de premierul Cîțu – trebuie avizată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Miercuri, Guvernul ar urma să aprobe și prelungirea stării de alertă.

În această perioadă se lucrează intens pe două paliere – la acele precauții, ca să nu ajungem la restricții, și la vaccinare. Nu cred că este vorba de discriminare, este o formă de prevenție. Această infecție cu SARS-CoV-2 trebuie să devină o boală sezonieră ca gripa. Până ajungem la acel nivel, cred că trebuie să trecem prin niște etape – una din acestea este și impunerea acestui Green Pass unde este imperios necesar”, a subliniat Nelu Tătaru, la ”Omul Potrivit”.

Încarcă mai mult
Load More In Șocant

Vezi Și

Arafat recomandare șocantă cu iz de dictatură: ”Trebuie oprit microfonul tuturor celor care le spun oamenilor să nu se vaccineze”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a…