Acasă Șocant Senatoarea Șoșoacă, declarații șocante despre persoanele vaccinate: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth, o să vă apară un cod”

Senatoarea Șoșoacă, declarații șocante despre persoanele vaccinate: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth, o să vă apară un cod”

0
624

Senatoarea Diana Șoșoacă, a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante și șocante împotriva vaccinării anti-Covid.

Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a susținut că persoanele vaccinate pot fi identificate prin bluetooth.

Potrivit acesteia, pe fiecare fiolă de vaccin se află un cod.

Este verificat și de mine, și de mulți alții, când sunteți lângă vaccinați, dați pe bluetooth. O să vă apară un cod. Am demonstrat cu anumite persoane vaccinate care s-au și speriat, știu foarte mulți oameni.

Am adresat întrebări, nu ne-a dat nimeni răspuns, ce sunt cu codurile de la bluetooth ale vaccinaților.

Nici eu nu am crezut, am râs până când am văzut acest lucru.

În camere era numai telefonul meu, eram undeva la țară”, a declarat Diana Șoșoacă.

O filmare cu Diana Șoșoacă, senator independent, este distribuită masiv pe rețelele de socializare. Mai precis, într-o emisiune moderată de jurnalistul Ovidiu Zară, la postul patronat de afaceristul Remus Rădoi – News România, Diana Șoșoacă a făcut o serie de declarații controversate.

Aceasta susține că fiecare fiolă de vaccin este inscripționată cu un cod. Nimic anormal până aici, doar că Șoșoacă afirmă că, dacă vă puneți lângă o persoană vaccinată și activați bluetooth-ul, o să vă apară un cod.

Încarcă mai mult
Load More In Șocant

Vezi Și

Un copil de 7 ani a fost rănit grav, după ce o statuie din Primăria Mucureștilor, a căzut peste el

O statuetă a căzut luni, peste un copil de 7 ani la intrarea principală în Primăria Munici…