Acasă Social Abandonat la naștere, tânărul Mihai Căldăraru crainic TV la o televiziune națională online!

Abandonat la naștere, tânărul Mihai Căldăraru crainic TV la o televiziune națională online!

0
3
785

La solicitarea Redacției ”Intact Media News”, am decis să dăm curs solicitării și să promovăm această știre:

Tânărul Mihai Căldăraru, ce a fost părăsit la naştere și i-a impresionat pe colegi de la televiuziunea online ANTENA 24.RO și povestea sa de viață, cu trei luni în urmă, este acum CRANIC TV la televiziunea online ANTENA24.RO. Tânărul a devenit destul de renumit în țară.

Abandonat de părinți la naștere, tânărul bucureștean Mihai Căldăraru, a demonstrat că în viață se pot face minuni cu puțină ambiție. Vorbim despre tânărul bucureștean Mihai Căldăraru, este reporter de succes la o televiziune națională online, destinul este cu atât mai crunt cu cât mama lui i-a spus că nu l-a dorit. Pentru Mihai Căldăraru, nu a contat, căci a găsit dragoste în jurul său. Cu multă dăruire a reușit să facă minuni și să le demonstreze tuturor că nimic nu este imposibil.

Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale l-au incurajat pe tânărul Mihai să-și indeplinească visul: de a ajuta copiii care au trecut prin aceleași suferințe asemenea lui. La prima vedere, pare a fi povestea obișnuită a unui tânăr crescut prin centre de plasament. Și așa și este. La varsta de trei luni, Mihai a ajuns intr-un orfelinat, unde, mai tarziu, i se aplicau batai „sora cu moartea”. Cu siguranta, acesta este un caz dintre alte sute de cazuri petrecute in Romania.

Absolvent al Scolii de Arte si Meserii, Facultatea de jurnalism ” Hiperyon, și al unui curs de inspector de resurse umane, tânărul s-a angajat la o croitorie dintr-un cartier bucureștean. Cu un suflet sensibil si un destin nefericit, copilul, devenit bărbat în toată firea (chiar dacă e mic de statură, cu o privire ușor rătăcită, dorind să facă totul deodată), s-a ambiționat intr-atat încât, în anul 2012, a pus bazele publicației MicNews. „

De curand, lucreaza intr-un alt ONG, alături de Riccio Daniela, care spune despre Mihai că este un om cu suflet mare, care se implică în in tot ceea ce face prin proiectele sociale și filantropice. Un om marunțel, dar cu cu o minte ageră, ce luptă cu viața de ani de zile, acum jurnalist, reporter de teren, investigând cazuri peste cazuri și dorind să vina in ajutorul copiilor nefericiți, abandonați, agresați și bolnavi, el însuși având mare nevoie de ajutor.

Povestea de viaţă a acestuia este extrem de impresionantă. Astfel, la vârsta de numai trei luni, el a fost abandonat de părinţi şi a ajuns într-un orfelinat, unde a avut o viaţă foarte dificilă, fiind deseori supus unor rele tratamente, care i-au deteriorat permanent starea de sănătate. Cu toate acestea, tânărul a reuşit, întotdeauna, să facă faţă provocărilor din viaţa sa şi a mers mai departe.
Aşa se face că el a urmat cursurile unei Şcoli de Arte şi Meserii, după care a urmat Şcoala Populară de Artă şi un curs de inspector de resurse umane. Abia după ce a plecat din orfelinat, a înţeles „din interior” drama copiilor instituţionalizaţi, aşa că şi-a dedicat viaţa ajutorării acestora.
Tocmai de aceea, a decis să urmeze cursurile de Jurnalism ale Universităţii „Hyperion”, după care a înfiinţat două publicaţii şi o asociaţie, cu ajutorul cărora a desfăşurat o serie de proiecte dedicate, printre care amintim tabere la mare şi la munte pentru copii defavorizaţi, campaniile naţionale „Sărăcia Distruge Omenia”, „Rechizite pentru viitorul tău” etc.

O parte dintre aceste proiecte au fost desfăşurate şi în parteneriat cu Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, pe Mihai şi l-a numit, în acest an, director general pentru România. Pentru toate acestea, Arhiepiscopia Tomisului şi IPS Teodosie i-au oferit lui Mihai Căldăraru diploma de recunoaştere a activităţii filantropice, depuse în slujba aproapelui aflat la nevoie.

Sursa

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…