Acasă Social Bătaie ca la șapte păcate în ”vestul sălbatic” la Arad

Bătaie ca la șapte păcate în ”vestul sălbatic” la Arad

0
0
656

Violența a devenit din ce în ce mai vizibilă și mai îngrijorătoare, pe fondul întoarcerii clanurilor în țară, pe fondul nervozității cauzate de izolarea și restrângerea dreptuilor prelungită, pare că încet încet, țara devine teritoriul răfuielilor și al polițelor neplătite!

Focuri de armă în Aradul Nou în urma unui conflict izbucnit între șapte bărbați din Arad și Timiș în această seară.

Un scandal a izbucnit, vineri, în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, între mai multe persoane. În timpul altercaţiei, un tânăr a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei maşini parcate, autoturismul fiind al unei persoane implicate în scandal. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei.

Un apel la numărul de urgenţe 112 a solicitat prezenţa poliţiştilor în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, unde a izbucnit un scandal şi s-au tras mai multe focuri de armă.

A fost solicitată echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

În urma controlului făcut de poliţişti în imobilul în faţa căruia a avut loc incidentul, au fost găsite două încărcătoare, unul cu 17 cartuşe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, şi celălalt cu 2 cartuşe de acelaşi calibru. Toate persoanele implicate în incident au fost duse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…