Acasă Social Coadă la vama Nădlac, diaspora se întoarce acasă cu „daruri” de paște!

Coadă la vama Nădlac, diaspora se întoarce acasă cu „daruri” de paște!

0
0
1,141

Cred că cei din diaspora au înțeles perfect mesajul de a nu se reîntoarce în țară în aceste zile, pentru a își proteja familiile, prietenii, vecinii și comunitatea, dovada stă coada uriașă de la aceste ore din vama Nădlac!

Imaginile cu coada uriașă de la intrarea în țară, prin Vama Nădlac II, pot fi vizualizate, în timp real, pe live.politiadefrontiera.ro.

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a anunțat, astăzi, că în ultimele două săptămâni, zeci de mii de români s-au întors din Italia.

Din Italia sau cei care au tranzitat Italia din 23.02 și până în prezent au intrat în țară 40.612 persoane, dintre care peste 34.000 români și 3.80 italieni, 2.800 alte cetățenii„, a declarat Inspectorul General al Poliției de Frontieră.

Ultimul bilanț al epidemiei de coronavirus în România arată că 29 de persoane au fost infectate cu coronavirus. Numai în București, medicii au confirmat astăzi nouă cazuri.

În același timp, peste 11.000 de români sunt în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore prin punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat formalitățile de frontieră aproximativ 11.000 de persoane pe sensul de intrare în țară. Precizăm faptul că anul trecut în aceeași perioadă am avut pe sensul de intrare 14.000 de persoane, valaorile de trafic fiind in scadere.

Menționăm faptul că în acest moment formalitățile de frontieră se efectuează pe 3 artere la intrarea în țară, iar timpul de așteptare de aproximativ 40-50 de minute.

Timpul de asteptare mai ridicat înregistrate în acest moment se datorează măsurilor suplimentare dispuse în punctele de frontieră în contextul Noului Corona Virus, respectiv verificările efectuate de către polițiștii de frontieră, completarea formularului pus la dispoziție de colegii de la Direcția de Sănătate Publică, precum și măsurile dispuse de către aceștia„, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…