Acasă Social Codrin Ștefănescu, îngrijorat: ”Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat”

Codrin Ștefănescu, îngrijorat: ”Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat”

0
268

Starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a agravat, după ce a fost confirmat cu COVID-19, anunță fostul secretar general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Politicianul a făcut anunţul pe o reţea de socializare, acolo unde spune că apropiații lui Dragnea nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost infectat cu coronavirus și transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Codrin Ştefănescu: Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!

Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!

Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!

Vă voi ține la curent când vom afla detalii!„, a scris Codrin Ştefănesciu, joi, pe pagina de Facebook.

De asemenea, familia și avocatul lui Dragnea au confirmat că nu au nicio informație oficială din partea penitenciarului.

Irina Tănase: Nu ne dau nicio informaţie despre el.

Partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat joi la Antena 3 că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Întrebată când a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea, Irina Tănase a spus că a discutat aseară și a aflat că partenerul ei avea o evoluție negativă. ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus ea.

Printr-o decizie definitivă pronunţată în luna mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat joi că niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă.

Potrivit ANP, starea tuturor pacienților este stabilă.

Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Încarcă mai mult
Load More In Social

Vezi Și

De la 1 iulie, creşte valoarea tichetelor de masă de la 20 la 30 de lei, Klaus Iohannis a promulgat legea

”Președintele” Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii ce p…