Acasă Social Codrin Ștefănescu, îngrijorat: ”Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat”

Codrin Ștefănescu, îngrijorat: ”Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat”

0
135

Starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a agravat, după ce a fost confirmat cu COVID-19, anunță fostul secretar general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Politicianul a făcut anunţul pe o reţea de socializare, acolo unde spune că apropiații lui Dragnea nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost infectat cu coronavirus și transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Codrin Ştefănescu: Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!

Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!

Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei!

Vă voi ține la curent când vom afla detalii!„, a scris Codrin Ştefănesciu, joi, pe pagina de Facebook.

De asemenea, familia și avocatul lui Dragnea au confirmat că nu au nicio informație oficială din partea penitenciarului.

Irina Tănase: Nu ne dau nicio informaţie despre el.

Partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat joi la Antena 3 că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Întrebată când a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea, Irina Tănase a spus că a discutat aseară și a aflat că partenerul ei avea o evoluție negativă. ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus ea.

Printr-o decizie definitivă pronunţată în luna mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat joi că niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă.

Potrivit ANP, starea tuturor pacienților este stabilă.

Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Încarcă mai mult
Load More In Social

Vezi Și

Credincioșii vor putea merge la Înviere, restricția de circulație ar putea fi ridicată în nopțile de Paște catolic și ortodox

Premierul Florin Cîțu a discutat joi cu reprezentanții cultelor religioase despre modul în…