Acasă Social Cozi la intrarea în țară pe la vama Nădlac 1

Cozi la intrarea în țară pe la vama Nădlac 1

0
0
852

Repatriații de conjunctură, refugiații de ”război”, cred că au înțeles perfect mesajele repetate date de ministrul de interne Marcel Vela și de președintele Klaus Iohannis, ”dragi români, frații noștri, în acest an de paște, nu veniți acasă”, au înțeles și s-au conformat, pentru că atunci când președintele lor le cere ceva, e literă de lege!

Din păcate realitatea este cu totul alta, adevărul e, că acești nomazi, nu știu nici de vorbă bună sau de recomandări, nu știu nici de bunul simț, nici de ordonanțe, nici de legi și nici de autorități! În fond, de ce ar face-o, ei fug din calea furtunii și caută adăpost în țara asta de nevoie, din oportunism, așa cum au plecat se și întorc, nu se întorc nici ca să pună umărul la reconstrucția țării după stingerea pandemiei, nu vin nici de dragul nostru sau al țării, vin pentru că nu au încotro, nu au alternative și nu le pasă, nici ce aduc cu ei și nici ce lasă în urma lor, pentru că să nu ne amăgim, aceștia, își vor lua tălpășița înapoi de unde au venit, de îndată ce granițele se vor redeschide și lucrurile se vor liniști și poate că e mai bine să se întâmple așa!

Vremea ipocriziei a trecut, e vremea să privim realitățile așa cum sunt ele, așa cum ni se servesc, distorsionate sau nu!

Este aglomerație pe sensul de intrare în țară la vama Nădlac 1, care este deschisă numai pentru autoturisme. Timpii de așteptare aici sunt vineri dimineață de 240 de minute.

Ca măsură suplimentară a fost mărit dispozitivul de ordine publică pe traseul Nădlac 1- Autostrada A1, inclusiv în localitățile Nădlac și Pecica.

Echipaje ale poliției rutiere însoțesc convoaie de maxim 10 autoturisme care sunt preluate de la frontieră și însoțite până în județele de destinație prin preluarea escortei de fiecare inspectorat județean de poliție sau jandarmerie de pe traseu.

Ionuț Matei, subinspector la Poliția de Frontieră a explicat laDigi24 că timpii de așteptare la Nădlac 1 sunt de 240 de minute, similari cu restul săptămânii și cu perioada 18 martie – până în prezent.

Dacă înainte, controlul documentelor dura 30 de secunde – 1 minut, acum, controlul poate dura și zece minute

Sunt deschise șase artere pe sensul de intrare în țară.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…