Acasă Eveniment Duminică 12 iulie se anunță protest în Piaţa Victoriei, legea carantinei scoate oamenii în stradă

Duminică 12 iulie se anunță protest în Piaţa Victoriei, legea carantinei scoate oamenii în stradă

0
1
899

Proiectul Guvernului pentru carantină şi izolare este considerat anticonstituţional de avocatul Gheorghe Piperea. Acesta popularizează o acţiune de protest care se anunţă pentru duminică, 12 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

„Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj : duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.
Iosefina Pascal, afirmă pe Facebook că „toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”.

Aceasta prezintă şi o serie de argumente:

„De la ambiguitatea inițială, nefiind specificat un anume virus, sau infecție, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecții, pentru că, sanchi, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”.

Până la toate articolele neconstituționale care instituie detenția forțată a cetățenilor în spitale, confiscarea și distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituțională a României s-a pronunțat deja.

Culminând cu experimentele umane, cetățenii SUSPECȚI și ASIMPTOMATICI fiind supuși, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.

Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmații contradictorii și pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranității naționale și este o situație unică în istoria României.

Mai mult decât atât, transformarea cetățenilor României în “ciumații Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziția geopolitică a țării în interiorul Uniunii Europene și nu numai.”

Oana Lovin citată de DCNews într-un mod de tabloid și abject, reacționează pe pagina de facbook: ”Breaking news e că se instaurează dictatura sanitară, nu că eu, nimeni în drum, protestez…”

Putem observa, de fiecare dată când se anunță proteste non hashtag, cum anumite publicații și voci publice, se activează încercând să denigreze, să batjocorească sau să bagatelizeze evenimentul! Aceleași voci și publicații nici nu se vedeau și nici nu se prea auzeau atunci când hashtagul se înstăpânise peste Piața Victoriei, atunci protestele erau bune și legitime!

Dar recentele proteste din Serbia cum au fost, au fost bune, au fost legitime? Securistoizii să considere retoric!

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Îmbrânceală ”de dreapta” în Parlamentul României, ”liberalii” Dan Vîlceanu și Florin Roman, bătaie cu mușcături și înghiorlăieli pe holurile Parlamentului

Facebook 174 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Parlamentul României a fost scena …