Acasă Social În țara IT-iștilor și a STS-iștilor, în ”România Normală”, aproape două milioane de chestionare autorecenzate, au fost invalidate

În țara IT-iștilor și a STS-iștilor, în ”România Normală”, aproape două milioane de chestionare autorecenzate, au fost invalidate

0
225

Aproximativ două milioane de chestionare, dintre cele 11 milioane completate online în etapa de autorecenzare, au fost invalidate deoarece au fost completate incomplet sau incorect. Cei care le-au trimis nu au aflat că figurează ca nerecenzaţi, deoarece platforma nu anunţă aceste situații!

Aproape două milioane de chestionare autorecenzate au fost invalidate. Românii care au completat chestionarul online şi vor să verifice dacă aceasta a fost înregistrat trebuie să intre pe site-ul recensamantromania.ro, acolo unde s-au şi autorecenzat. La secţiunea ”Verificarea autorecenzării după 7 zile” trebuie să introducă CNP. Dacă chestionarul a fost completat corect vor primi o dovadă de autorecenzare, iar dacă acesta nu a fost validat, va apărea un mesaj privind neefectuarea autorecenzării.

Din păcate pentru ei, mulți români nu au verificat acest lucru şi, astfel, nu ştiu că datele lor au fost introduse în baza de date. Deși au primit un mail de mulţumire pentru participare, acesta nu confirmă validarea datelor şi vor trebui să aştepte recenzorul acasă. Aproape două milioane de chestionare autorecenzate au fost invalidate. Angajaţii de la Institutul Naţional de Statistică recunosc că nu există o altă variantă şi că a existat o scăpare în realizarea platformei, care nu ar fi trebuit să permită trimiterea chestionarelor incomplete.

Conform programării, recenzorii vor merge din uşă în uşă până în data de 17 iulie 2022 şi sunt obligaţi să se întoarcă dacă nu găsesc pe cineva acasă.

Încarcă mai mult
Load More In Social

Vezi Și

De la 1 iulie, creşte valoarea tichetelor de masă de la 20 la 30 de lei, Klaus Iohannis a promulgat legea

”Președintele” Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii ce p…