Acasă Social Iohannis le cere românilor din diaspora să nu vină în țară de Paște

Iohannis le cere românilor din diaspora să nu vină în țară de Paște

0
0
1,040

Președintele Iohannis a făcut apel, astăzi, la românii din diapsora să nu vină în țară cu prilejul sărbătorilor de Paște, având în vedere pandemia de coronavirus.

Un cuvânt doresc să spun și despre românii din afara granițelor, despre românii din diaspora. Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa practic nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz. Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?”, a spus Klaus Ihannis în cadrul unei videconferințe cu membrii Guvernului.

Așadar, transmiteți pe toate canalele: români din afara granițelor, ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc”, a adăugat Klaus Iohannis.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…