Acasă Social La vot în străinătate vinovat guvernul PSD, acum la vamă cine…?!

La vot în străinătate vinovat guvernul PSD, acum la vamă cine…?!

0
1
2,814

Atunci când Diaspora stătea câte 3, 4 ore la coadă la vot în 2014, era de vină guvernul Ponta că nu a organizat bine alegerile, sau că nu vrea să lase Diaspora să îl voteze pe minunatul Iohannis, sasul care urma să transforme România în 2 zile într-un mini paradis nemțesc! Din cauza acestei manipulări ticăloase, Ponta urma să și piardă alegerile în fața prea mocăitului Iohannis.

A fost mai apoi dovedit faptul, că statistic, alegerile din 2014, s-au desfășurat mult mai bine, iar timpii de așteptare au fost mult mai scurți, decât în 2009 atunci când în România era la putere guvernul PDL Boc, dar manipularea a prins ca focul în miriște și aprinsă a rămas până în momentul în care Diaspora din punct de vedere al procesului de vot, au fost catalogați ca cetățeni de rangul I, iar cei din interiorul granițelor, cetățeni de rangul II și astfel lucrurile s-au mai calmat!

Dar acum, în 2020, pe timp de guvernare PNL, cu un Orban prim ministru și un Iohannis la al doilea mandat, cine e de vină, că ”românii mei” care se reîntorc în țară, așteaptă câte 14, 16 ore la coadă pentru a intra în țară, pentru faptul că sunt batjocoriți, ignorați și uitați? Și nu în ultimul rând, cine urmează să deconteze politic toată această nebunie? Tot PSD-ul? Ponta? Dragnea din pușcărie? Cine? Sperăm că totuși nu PNL, Iohannis și Orban?!

Protest spontan la vama Nădlac 1, unde se așteaptă până la 3 ore pentru intrarea în țară. Coloanele de mașini se întind pe mai mulți kilometri, atât la ieșirea, cât și la intrarea în România.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, aseară, că în urma discuțiilor cu autoritățile de la Budapesta, 5 noi puncte de trecere a frontierei vor fi deschise de astăzi pe granința cu Ungaria, printre care și Turnu, însă până acum măsura nu a fost pusă în aplicare.

Numulțumiți de timpii mari de așteptare, mulți dintre cei care tranzitează vama au protestat spontan, claxonând și huiduind.

La fața locului sunt echipaje de jandarmi pentru a asigura ordinea și liniște publică. Autoritățile transmit că nu s-au semnalat deocamdată incidente.

În cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei sunt deschise și cele mai multe căi de intrare în țară, 17 în total. Cinci staţii mobile sunt folosite exclusiv pentru traficul pietonal.

În ultimele 24 de ore, pe la Nădlac 1 au intrat în România 4.000 de persoane și au ieșit alte 2.700.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…