Acasă Social Ludovic Orban: ”Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor”

Ludovic Orban: ”Nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor”

0
0
904

Deşi Parlamentul a votat pentru dublarea alocaţiilor, deși banii au fost prevăzuți deja în buget, premierul Ludovic Orban insistă că nu sunt bani pentru acest aspect. Acesta este guvernul competent ”lapte și miere”, sau guvernul ”nu sunt bani”, decât pentru interesele, parandărăturile și încuscririle de partid.

Vom căuta o soluţie. Nu ne putem permite dublarea alocaţiilor, e a doua dublare care e făcută după cea cea care a existat în martie, în dezbaterea legii bugetului din 2019. Sigur că vom da o garanţie privind dublarea alocaţiilor, dar va trebui să gândim un timing, un calendar de creştere a alocaţiilor”, a spus premierul.

Liberalul a reiterat că nu s-a făcut vreun calcul privind această dublare. El a spus că impactul ar fi prea mare şi Guvernul trebuie să se descurce cu fondurile pe care le mai are din exerciţiul financiar 2014-2020. Dar chiar dacă statul va primi bani de la nivel european, tot ar exista alte priorităţi.

Banii pe care-i vom primi şi anul viitor, nu sunt bani cu care să faci ce vrei. În general, sunt bani pentru dezvoltare, pentru infrastructură, pentru cercetare, pentru Europa inteligentă, smart city”, a argumentat Orban.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…