Acasă Social Milițiaaa, vârstnicul recalcitrant nu se supune termoscanării, la pușcărie

Milițiaaa, vârstnicul recalcitrant nu se supune termoscanării, la pușcărie

0
0
732

Update: Se pare că acțiunea a fost premeditată…premeditată nepremeditată, comportamentul polițiștilor veniți la eveniment cu siguranță nu a fost ”regizat”, a fost pe bune și despre asta este vorba! Nepurtarea măștii, a mănușilor de protecție de către echipajele de poliție nu a fost ”regizat” și despre asta este vorba, că cineva a provocat, cauzat asta într-un mod voit, nu scuză cu nimic comportamentul autorităților!

Ordinul de ministru care prevede purtarea măștii și termoscanarea, la data întâmplării evenimentului (nici măcar acum) nu a fost publicat în monitorul oficial!

Au fost scene incredibile la un supermarket din Ferentari. Un bărbat a fost încătușat după ce a refuzat să fie termoscanat în Kaufland. Cel mai probabil bărbatul s-a certat cu paznicul magazinului și a încercat să intre în magazin fără să îi fie luată temperatura. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, care l-au încătușat pe bărbat.

Știm, unde-i lege nu-i tocmeală, dar totuși…asistăm la o acțiune cu forță disproporționată pentru imobilizarea și încătușarea unei persoane vârstnice care nu s-a supus termoscanării. Era nevoie de atâta forță dislocată, de atâtea mașini de poliție, de atâția agenți pentru un biet bătrân? Nu era destul dacă era doar escortat afară din incinta supermarketului (așa cum scrie la ordonanță), era nevoie de tot circul ăsta? Cum e domnule ministru Vela, e ok așa, 4 mașini de poliție și 8 agenți pentru un singur om?

De ce au venit agenții la intevenție neprotejați, fără mănuși, fără măști? De ce nu s-au legitimat? Ne lămurește cineva? Ăsta e modelul de urmat? Așa combatem coronavirusul?

Sperăm doar că agenții de poliție prezenți la acțiune, au fost deja destituiți, pe motiv de abuz în exercițiul funcțiunii!

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…