Acasă Social Oana Lovin a intrat în greva foamei: ”Trezirea oameni buni”

Oana Lovin a intrat în greva foamei: ”Trezirea oameni buni”

1
1,202

Oana Lovin, a declarat că a intrat în greva foamei și că va continua protestul, până când primărița neomarxistă de la Sectorul 1, Clotilde Armand, va semna niște acte privind Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” care riscă să piardă o investiție de milioane.

Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de euro după o mișcare făcute de Clotilde Armand. Mai exact, spitalul a fost transferat către Primăria Generală a Capitalei după o decizie luată de Armand. Primarul de la Sectorul 1 a mai vizat alte trei spitale cu o mutare identică. Este vorba despre Spitalul de Urgență, Spitalul de Arși și Spitalul de Oftalmologie. Oana Lovin a intrat în greva foamei și spune că va protesta până când Clotilde Armand va rezolva această problemă.

Am făcut-o și pe asta, am intrat în greva foamei. Sper să nu mă ia cu leșin, mai ales că avem mai multe proteste. Faptul că pentru spitale s-au lăsat fără finanțare, faptul că Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de la Banca Mondială nu interesează pe nimeni. Sunt la primărie și voi sta în greva foamei până mă ia salvarea. Mai sunt două săptămâni și dacă nu semnează se pierde finanțarea. Singurul spital de arși pentru copii să nu-l avem că nu vrea individa asta să semneze. Nu trebuie să facă nici un efort, nu trebuie să inventeze apa caldă, mersul pe jos, că nici gunoiul nu e în stare să îl strângă, o semnătură, atâta.”, a anunțat Oana Lovin într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” ar urma să beneficieze de această investiție din partea Băncii Mondiale. Banii ar fi destinați pentru construcţia unei noi secţii în cadrul spitalului, destinată copiilor arşi.

Oana Lovin protestează pentru a doua zi la rând în fața primăriei conduse de Clotilde Armand. Ea a anunțat că va face greva foamei până când primarul Sectorului 1 va semna actele necesare obținerii finanțării Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Sunt foarte mulți oameni care până acum nu au știut de această problemă. Iubi Cîțu e mai preocupat de teroriști decât de spitale, în loc să fie preocupat cu lucruri concrete. Pentru cei care nu știu, repet, domnul doctor profesor Ulici de la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” a obținut o finanțare nerambursabilă de 75 de milioane de euro pentru construirea unui corp operator nou și pentru construirea singurului spital de arși din România.

Ce înseamnă asta? Copiii care au arsuri de peste 40% pe corp nu au nici o șansă în țară, sunt netransportabili și nu au unde să se trateze, mor cu zile. Această minune de doctor a făcut rost de aceste fonduri, dar doamna Clotilde Armand a lăsat spitalul de izbeliște și efectiv nu are cine să dea această semnătură. Rog toate autoritățile, de la Weber, până la Cîțu, faceți ceva.„, a declarat Oana Lovin în direct la RomâniaTv.

Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de euro din partea Băncii Mondiale, după o mișcare făcută de Clotilde Armand. Mai exact, spitalul a fost transferat către Primăria Generală a Capitalei după o decizie luată de Armand.

Încarcă mai mult
Load More In Social

Vezi Și

Starea de alertă a fost prelungită cu încă o lună, Raed Arafat dă explicații

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, face declarații de ultimă o…