Acasă Social Organizare dezorganizată în vama Nădlac 1

Organizare dezorganizată în vama Nădlac 1

0
0
668

Cozi imense de oameni, haos şi scandal la Vama Nădlac 1, lucrurile par să scape de sub control acolo după ce un val mare de repatriați au luat cu asalt vămile din vestul țării.

Mii de români s-au înghesuit să plece sau să revină din ţară la Vama Nădlac 1, iar în aceste momente nu se mai respectă nicio formă de distanţare socială, după cum se poate vedea din imaginile de mai jos. Poliţiştii de frontieră se plâng că sunt înjuraţi de oameni şi că aceştia nu vor să înţeleagă că trebuie să urmeze procedurile instituite pentru combatarea epidemiei.

Reamintim că, în continuare, la intrarea in țară în punctele de trecere a frontierei se fac verificări pentru toate persoanele care se prezintă la control şi sosesc dintr-o călătorie internaţională, conform listei actualizate de Institutul de Naţional de Sănătate Publică.

Formalitățile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publica pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă sau carantină instituţionalizată.

Noi la muncă pentru voi, voi ne înjurați pe noi!”, se arată într-un comunicat al Sindicatului Europol.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…