Acasă Social PNL: Indexarea punctului de pensie de la 1 Septembrie doar cu 14%

PNL: Indexarea punctului de pensie de la 1 Septembrie doar cu 14%

0
0
1,982

Ce mai contează legea, desigur…legea contează doar dacă în opoziție era PNL și la guvernare era PSD, atunci legea conta, atunci și președintele hoitar, iopcrit, fățarnic și părtinitor ar fi ieșit să șteargă cu PE SE DE pe jos, pentru că ”ciuma roșie” are îndrăzneala nesimțită să nesocotească o lege promulgată de el, Kaiserul României.

”ONEGE-urile”, hashtagul, tefeliștii, ”presa liberă și indpendentă”, partidele…toată lumea de la mic la mare ar fi ieșit buluc în Piața Victoriei ca să înjure pesedeul…și asta nu pentru că le-ar fi păsat cât de puțin de amărâții de pensionari, ci pentru că ar fi găsit un motiv în plus să înjure ”ciuma roșie” și partidul aflat la guvernare.

De ce nu mai iasă nimeni în stradă acum? De ce nimeni din cei enumerați mai sus, nu mai dau nici măcar o ceapă degerată pe respectarea legii? Tocmai pentru că odată cu venirea PNL-ului la putere, a dispărut subit și motivul și interesul protestului și a indignării! Asta e țara!

Dar totuși, de ce 14%? De ce nu 10, de ce nu 15…de ce nu exact atât cât prevede legea actuală a pensiilor, de ce nu 40%? 14…40, s-or fi gândit că astfel unii pensionari, dacă vor vedea un 4 în cifră, vor face confuzii?

De unde a reieșit totuși acest procent, din ce calule și în fond, de ce a fost nevoie de calcule suplimentare, nu scrie destul de clar la lege?

Cum spuneau in corpore…și Klaus Iohannis și Ludovic Orban și Violeta Alexandru și Cîțu, atunci când erau întrebați până la obsesie dacă vor majora punctul de pensie cu 40% de la 1 Septembrie…”nu vom face decât să respectăm legea”.

Asta înseamnă respectarea legii? Poate în accepțiunea actualului guvern ”lapte și miere” otrăvite, da! Și atunci, cum să mai crezi în actuala administrație de mincinoși, oportuniști și parșivi?

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…