Acasă Social Primăria Capitalei nu a aprobat mitingul împotriva privatizării sănătății de Duminică 23 Februarie

Primăria Capitalei nu a aprobat mitingul împotriva privatizării sănătății de Duminică 23 Februarie

0
0
712

Se pare că, dacă nu te numești hashtag Rezist, nu ai întâietate și prioritare la organizarea de proteste și mitinguri autorizate în fața guvernului din Piața Victoriei. Pe principiul, cine strigă mai tare, mai violent, mai insolent și mai isteric are dreptate, astfel, o singură voce contează!

Miercuri de dimineața, la prima oră, în Colaborare cu OCHR, o organizație neguvernamentală respectată, am Notificat Primăria Municipiului București pentru Mitingul împotriva Sănătății, de Duminică.

După o discuție de două ore, din diverse motive, unele dintre ele de-a dreptul ciudate, cum ar fi prezența în Piața Victoriei a # Rezist sau altele asemenea, azi nu s-a dat autorizația pentru Miting. Semnale în sensul că s-au speriat de prezența dumneavoastră în stradă au fost multe.

S-au speriat de vocea cetățenilor revoltați de Vânzarea și Privatizarea Sănătății.

In câteva cuvinte, s-au găsit motive ca să nu autorizeze duminică Mitingul în colaborare cu OCHR, cu toate că notificarea a fost făcută în termenii prevăzuți de lege, și anume cu cel puțin trei zile înaintea evenimentului.

Tot conform legii, Jandarmeria și Poliția trebuie să asigure Ordinea și Liniștea Publică.

Având în Vedere că NU a fost eliberată Autorizația pentru Protest, cu toate că cererea a fost depusă în termen legal, pe aceeași locație ca și Duminica trecută,

Vă invit

Spontan,

La o Plimbare de Duminică După-Amiaza la ora 16:00
Fix în același loc unde ne-am plimbat și Duminica Trecută,
Pentru a Vorbi despre
Privatizarea Sănătății.

Așa cum am spus, oricât ar încerca Să Ne Sperie,

Sănătatea NU ESTE DE VÂNZARE!

Ne Vedem Duminică la Ora 16:00!

Scrie Gelu Vișan pe pagina personală de facebook.

Dar, așa cum cei de la hashtag rezist, corupția ucide, etc, fac mitinguri și proteste în Piața Victoriei fără autorizație de la Primăria Municipiului București de atâția ani și fără să îi deranjeze nimeni, cred că o pot face și oamenii neafiliați în grupări cu # în față, trăim într-o țară liberă, unde drepturile anumitor cetățeni nu ar trebui să fie mai multe, sau mai puține decât a altora! (n.r.)

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…