Acasă Social Protest în Piața Victoriei, televiziunile ”libere” se fac că plouă

Protest în Piața Victoriei, televiziunile ”libere” se fac că plouă

0
0
2,215

Un lucru e cert, dacă protestele nu poartă amprenta sistemului, amprenta hashtag rezist și amprenta anumitor partide politice așa zis ”de dreapta”, atunci nu există, iar dacă ”nu există”, acestea sunt ignorate de către televiziunile aservite sistemului!

Câteva sute de persoane s-au strâns duminică, în Piața Victoriei, pentru a protesta față de legea carantinei și izolării, care ar urma să fie luni votată de plenul Senatului.

Protestul a fost anunțat pe Facebook, sub titlul ”Lapușcărie”, iar drept organizatori sunt menționați Ionsefina Pascal și ONG-ul OCHR. Pe pagina evenimentul este menționat, printre coorganizatori, și avocatul Gheorghe Piperea.

În opinia organizatorilor, ”nimic nu justifică adoptarea unei asemenea forme de dictatură medicală, nici dacă epidemia făcea zeci de mii de victime, nu 1000”.

Datele oficiale arată că, în România, cazurile de coronavirus sunt pe un trend ascendent, sâmbătă înregistrându-se un nou record de cazuri noi înregistrate în 24 de ore: 698.

Totuși, protestatarii, veniți în Piața Victoriei, contestă existența coronavirusului și nu poartă măști, nici nu păstrează distanțarea fizică și socializează în grupuri mari.

Oamenii adunați în Piața Victoriei strigă ”Libertate”, ”Demisia! Demisia”, și ”Noi nu suntem o nație de sclavi”.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…