Acasă Social Se înmulțesc violențele și agresivitatea stradală în România

Se înmulțesc violențele și agresivitatea stradală în România

0
0
1,057

Nervozitatea, nerăbdarea și agresivitatea pe teritoriul României a urmat un trend ascendent în ultimele 5 săptămâni, preponderent în rândul repatriaților cu apucături anarhice și a celor ce refuză să respecte încarantinarea și autoritatea statului!

Hunedoara, cartierul micro 7, un cartier cunoscut ca rău famat în Municipiul Hunedoara…!

Sâmbătă după-amiază, în Hunedoara a avut loc o ciocnire violentă între poliţişti şi localnici. Poliţiştii au încercat să ridice o persoană aflată în stare de ebrietate şi recalcitrantă, care nu avea declaraţie pe proprie răspundere asupra sa.

Au avut însă parte de o surpriză. După ce l-au băgat în autospeciala de poliţie pe bărbatul care devenise violent, mai mulţi oameni au sărit în ajutorul celui agresat.

Cetăţenii din zonă au început să-i înjure pe oameni legii, să arunce cu pietre în maşinile poliţiştilor şi să lovească în ele, aşa cum reiese din matieralul video publicat pe o rețea de socializare.

Evenimentul a avut loc în cartierul Micro 7. În faţa agresivităţii cetăţenilor, oameni legii au fost forţaţi să se retragă din zonă, iar ulterior lucrurile au fost aplanate, transmite IPJ Hunedoara. Agresorii, rude şi cunoscuţi ai bărbatului reţinut, au fost identificaţi şi în momentul de faţă sunt cercetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, conform declaraţiei reprezentanţilor instituţiei.

În acest moment, după intervenţia poliţiei şi jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuinţe şi situaţia a revenit la normal. Reamintim faptul că în timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanţelor militare, echipajele de poliţie au identificat o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege şi, mai mult decât atât, era recalcitrantă. Imediat după acest moment, poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude şi cunoscuţi ai bărbatului care era legitimat de poliţie. După identificarea participanţilor la agresiune, trei persoane au fost ridicate de poliţişti şi conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi distrugere. Echipajele de ordine publică rămân în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…