Acasă Social Tinerii frumoși, liberi, inconștienți și ipocriți

Tinerii frumoși, liberi, inconștienți și ipocriți

0
0
1,867

Dacă te uiți pe geam, primăvara ne zâmbește ademenitor prin sticla geamului, pe moment cel puțin, pentru că dacă toată iarna nu am avut zăpadă și viscol, vom avea acum, pentru următoarele zile cel puțin!

Dacă te uiți așa puțin prin țară, pare că ne cam doare la coccis de ce se întâmplă în jurul nostru, de măsuri, de starea de urgență, de interdicții, de pericolul iminent, de grija pentru propria persoană, pentru cei dragi, dar și pentru binele comun!

Tineri brambura cu bicla și cu rolele prin parcuri, familiștii prin pădure la grătare, cu copii și cu cățeii la plimbare și la iarbă verde…dar când e vorba de seniorii țării, de părinții și de bunicii noștri, să nu care cumva să iasă să își facă cumpărăturile, să își rezolve problemele stringente, că deh, e pandemie, să stea în casă, să nu care cumva să ne încurce, că dacă se îmbolnăvesc, de la noi ăștia tineri, frumoși, neliniștiți dar inconștienți și mai apoi ocupă ”babalâcii” care ne-au dat viață, toate paturile prin spitale, noi ce ne facem!?

Dragi tineri frumoși și liberi, vremea inconștienței și a libertinismului inconștient, vremea nesăbuinței și a bramburelii a cam trecut, deveniți responsabili, iar dacă totuși e peste puterile voastre, măcar nu fiți ipocriți, e gratis și e la îndemână!

Noi ăștia mai puțin tineri, mai puțin frumoși și mai puțin liberi, vă mulțumim pentru înțelegere!

”Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.
In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati.
Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.
Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil.
Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!” a scris Raed Arafat pe pagina de facebook

 

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…