Acasă Social Un tânăr a fost încătușat și amendat la metrou pentru purtarea măștii incorect

Un tânăr a fost încătușat și amendat la metrou pentru purtarea măștii incorect

0
0
987

Dar premierul Ludovic Orban de ce nu a fost încătușat, trântit la pământ și amendat atunci când nu purta masca ”corect” și umbla cu nasul pe afară, dar când membrii guvernului PNL petreceau fără măști în biroul premierului, atunci de ce nu au fost trântiți la pământ, încătușați și amendați?

Dar când Rareș Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a organizat o petrecere cu mai mult de 100 de participanți înt-un Restaurant și fără măști, adică într-un spațiu închis, atunci de ce nu au fost toți trântiți pe burtă, încătușați și amendați?

Dar când ministrul mediului, Costel Alexe, prezent fiind într-un Restaurant și fără măști pentru că ”la 40 de grade nu poți purta mască”, adică într-un spațiu închis, cu mai mult de 100 de participanți la o lansare de canditat al PNL, atunci de ce nu au fost toți trântiți pe burtă, încătușați și amendați?

Dar când PNL umbla în gașcă pe străzi și prin parcuri, în contact cu cetățenii în scop electoral, atunci de ce nu au fost toți trântiți pe burtă, încătușați și amendați?

Dar poliția care nu poartă masca sau o poartă incorect, atunci de ce nu sunt trântiți pe burtă, încătușați și amendați?

Imagini șocante surprinse luni dimineață, la metroul din București. Un tânăr a fost imobilizat cu forța de jandarmi pentru că nu purta masca de protecție corespunzător.

Din primele informații, se pare că bărbatul a refuzat recomandările făcute de patrula de poliție, moment în care acesta a fost scos forțat din vagonul de tren și a fost trântit pe burtă, agresat și încătușat.

”În data de 13.03.2020, în jurul orei 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona stației de metrou Piața Unirii 2 au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta în mod corect masca de protecție, persoana în cauză a devenit recalcitrantă și a fugit pe scările care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcția Tineretului.

S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Poliției Metrou, în vederea indentificării și dispunerii măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat.

Încarcă mai mult
Load More In Social
Comments are closed.

Vezi Și

E oficial, pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, Guvernul anunță că se va face plata în avans aferentă lunii mai, Ciolacu: ”Gest de respect penttu seniori”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email E oficial, pensiile vor fi livrate î…