Acasă Sport Austria, posibil start al sezonului de F1 2020

Austria, posibil start al sezonului de F1 2020

0
1
596

Șeful F1 Chase Carey a anunțat când va începe sezonul de Formula 1. Potrivit acestuia, debutul sezonului 2020 se va face în Europa, pe Red Bull Ring din Austria pe data de 5 Iulie.

Totuși, după ce mai multe țări au anunțat relaxarea restricțiilor de circulație, șefii Formulei 1 au început să se gândească deja la reluarea curselor. Potrivit boss-ului Chase Carey, sezonul 2020 al campionatului de Formula 1 are o nouă dată de start – weekendul 3-5 iulie. Prima cursă a sezonului se va desfășura în Austria, pe circuitul Red Bull Ring. Aceasta va fi urmată de alte curse pe perioada de vară în Europa, apoi pe continentul american și în Asia, pentru a se încheia cu etapele din Bahrein și Abu Dhabi, în decembrie. Organizatorii contează pe organizarea a 15-19 curse în acest interval.

Ne propunem să începem cursele în Europa din iulie, în august și începutul lui septembrie, prima cursă urmând să aibă loc în Austria în weekendul 3-5 iulie. În septembrie, octombrie și noiembrie vom avea curse în Eurasia, Asia și cele două Americi, pentru a încheia sezonul în Golf în decembrie, cu cursa din Bahrein, înainte de finala tradițională de la Abu Dhabi”, se arată în anunțul lui Chase Carey.

Calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2020 se află încă în discuții, dar în curând ar trebui să aflăm datele exacte. Deocamdată nu este nimic sigur, pentru că orice schimbare în evoluția pandemiei ar putea da peste cap toate planurile din acest moment. Chiar și așa, primele curse se vor desfășura fără spectatori.

Încarcă mai mult
Load More In Sport
Comments are closed.

Vezi Și

După eșecul incipient al tandemului Ghigea și Morar, mai experimentatul Antal Putinică, e cooptat pentru a drege imaginea Antenelor pe F1

Facebook 41 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După eșecul incipient al tandemului…