Acasă Sport România – Irlanda de Nord 1-1 dejavu, un meci care pare că l-am mai văzut

România – Irlanda de Nord 1-1 dejavu, un meci care pare că l-am mai văzut

0
0
419

Echipa Națională a României a început campania Ligii Națiunilor, cu un egal cât o înfrângere!

Pare că avem un talent înnăscut să ne dăm cu stângu în dreptu, să ne înecăm că țiganul la mal, să ne batem singuri, să ne scape victoria printre șireturi, în ultimul moment. O meteahnă veche și păguboasă, de care parcă nu ne mai scăpăm.

Cu o garnitură de start ofensivă, România a controlat partida într-o manieră autoritară. George Pușcaș a deschis scorul în minutul 25, după o fază fixă. A contat și eliminarea lui Josh Magennis din minutul 39, pentru cumul de cartonașe galbene. După pauză, România a irosit o sumedenie de ocazii. Pușcaș, Alibec și Stanciu n-au reușit să-l învingă pe portarul Peacock-Farrell, care a făcut un meci excelent.

Pe final, când totul părea terminat, Whyte a egalat pentru Irlanda de Nord. Uriașul Lafferty a câștigat duelul aerian cu Toșca și i-a trimis excelent colegului său. Whyte a fost pierdut pe drum de Nedelcearu și l-a învins fără emoții pe Tătărușanu.

S-a terminat 1-1, pe un gazon foarte prost al Areneni Naționale, la debutul lui Mirel Rădoi.

În celălalt meci al grupei, Austria a învins Norvegia, scor 2-1. Luni, România înfruntă Austria, în deplasare.

În Liga Națiunilor, România este în Liga B, o grupă accesibilă, își dispută locul I, cu Austria, Norvegia, Irlanda de Nord, dar după cum am debutat în primul meci, slabe șanse!

Echipa națională a României va juca împotriva Austriei în Liga Națiunilor, luni, 7 septembrie, de la ora 21.45, la Klagenfurt, iar „tricolorii” s-au testat pentru COVID-19 înaintea plecării din București.

Încarcă mai mult
Load More In Sport
Comments are closed.

Vezi Și

După eșecul incipient al tandemului Ghigea și Morar, mai experimentatul Antal Putinică, e cooptat pentru a drege imaginea Antenelor pe F1

Facebook 41 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După eșecul incipient al tandemului…