Acasă Război Hackerii Anonymous, anunță că au interceptat frecvența de comunicații militare a soldaților ruși

Hackerii Anonymous, anunță că au interceptat frecvența de comunicații militare a soldaților ruși

0
386

Hackerii din grupul Anonymous, au declarat un ”război cibernetic” Rusiei în legătură cu evenimentele din Ucraina, potrivit Twitter al grupului .

”Colectivul Anonim poartă oficial un război cibernetic împotriva guvernului rus ”, se arată în postare.

Hackerii Anonymous continuă să lupte cu rușii în modul lor. De data aceasta hackerii au spart frecvența prin intermediul căreia soldații ruși țineau legătura, transmite Știri.md.

Aceștia i-au forțat pe ruți, să asculte în loc de comunicațiile militare firești într-o astfel de operațiune, imnul Ucrainei.

Despre aceasta au anunțat chiar autorii spargerii frecvenței. ”Ei nu vor putea coordona mișcările dacă nu știu ce se discută”, se arată în mesaj.

Vești incredibile în a patra zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Organizația Anonymous a trimis un avertisment sumbru către Vladimir Putin, după ce membrii au interceptat comunicațiile militare ale soldaților din Rusia.

Hackerii le-au declarat război cibernetic rușilor și le cer acestora să-și retragă armata din Ucraina.

Hackerii Anonymous îi amenință pe ruși!

Hackerii din organizația Anonymous, le-au transmis un mesaj tranșant militarilor ruși, pe pagina lor de oficială de Twitter. Aceștia avertizează Rusia că au interceptat comunicațiile soldaților ruși.

Mai mult de atât, hackerii i-au cerut lui Vladimir Putin să-și retragă, deîndată, armata din Ucraina. În caz contrar, experții în informatică vor realiza atacuri cibernetice asupra celor mai importante site-uri ale guvernului rus și instituțiilor de top din Moscova.

”Grupul Anonymous este în stare de război cibernetic împotriva guvernului rus.”, au anunţat hackerii pe contul lor de Twitter.

Potrivit grupului, Centrul Național de Coordonare pentru Incidente Informatice al FSB al Rusiei ar fi declarat un nivel critic de amenințare cu atacuri cibernetice asupra diferitelor structuri informaționale, anunță Gazeta.ru.

Anterior, hackerii ucraineni au strâns aproape 600.000 de dolari „pentru Forțele Armate ale Ucrainei”.

Încarcă mai mult
Load More In Război

Vezi Și

Zelenski anunţă, că Liman este „total eliberat” de armata rusă, Kadîrov și ”Bucătarul lui Putin”, furioși pe generalii ruși pentru înfrângere

Armata rusă s-a recunoscut înfrântă și s-a retras complet din Liman. Reacție nervoasă a lu…