Acasă Tehnologie Program update Android 10 Q pe dispozitivele Samsung

Program update Android 10 Q pe dispozitivele Samsung

1
443

Google a anunțat următoarea versiune a sistemului său de operare, Android 10 Q. Dar ce telefoane și tablete Samsung vor ajunge să primească noul sistem de operare și când? Cel mai mare producător de telefoane Android, Samsung este și cel mai mare partener Google pentru a oferi noi versiuni ale sistemului de operare Android. Prin Samsung, mulți utilizatori vor primi cea mai recentă versiune a sistemului de operare pe telefoanele lor.

Pe de altă parte, Samsung are, de asemenea, o variantă de dezvoltare proprie care este doar parțial în concordanță cu cea a Google. Acest lucru s-a văzut și în ultimele șase luni, când Samsung, cu Android 9 Pie, și-a lansat și noua interfață One UI. Acesta conține nu numai caracteristicile Android 9, ci și caracteristici care nu există încă pe sistemul Google. Modul Noapte – Night Mode, foarte apreciat, de exemplu, este deja cu One UI. Dar acest Night Mode vine doar acum cu noul Android 10 Q!

Deci, cam așa se va întâmpla și înainte ca Android 10 Q să ajungă pe telefoanele Galaxy, Samsung va prelucra noul sistem în centrele sale de specialitate. Dacă noul Android 10 de la Samsung va veni cu un One UI 2.0 nu este clar momentan. Alte câteva lucruri sunt, din fericire, destul de clare.

Dispozitivele Samsung eligibile pentru trecerea la Android 10 Q, sunt:

Samsung Galaxy S10 / S10e / S10+
Galaxy S9 / Galaxy S9+
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy A9 și Galaxy A7
Galaxy A6 / Galaxy A6+
Samsung Galaxy A80, A70, Galaxy A50, A40, Galaxy A20e
Samsung Galaxy J6 / Galaxy J6+
Samsung Galaxy Tab S4
Modelele Samsung Galaxy Tab A 2019 / 2018

Încarcă mai mult
Load More In Tehnologie

Vezi Și

Uniunea Europeană vrea, ca giganții Netflix și Youtube, să plătească o taxă pentru costurile infrastructurii digitale

Comisia Europeană și-a dat o nouă sarcină, să-i facă pe giganții web, să plătească pentru …