Acasă Declarații Marcel Ciolacu, ”atac” la magraonul din deal: ”Iohannis s-a implicat 10 ani în politică, premierul comentează vizita lui Burduja la Werner

Marcel Ciolacu, ”atac” la magraonul din deal: ”Iohannis s-a implicat 10 ani în politică, premierul comentează vizita lui Burduja la Werner

0
0
75

Marcel Ciolacu, ”atac” la magraonul din deal: ”Iohannis s-a implicat 10 ani în politică, premierul comentează vizita lui Burduja la Iohannis.

Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a declarat, miercuri, întrebat în legătură cu faptul că Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, că fiecare candidat face ce doreşte, menţionând că şeful statului ”de 10 ani s-a implicat în politică”.

Premierul Ciolacu a fost întrebat cum comentează, în calitate de lider al coaliției, prezența lui Sebastian Burduja la Administrația Prezidențială, în plină campanie electorală.

”Nu ştiu, nu ştiu nici ştirile şi fiecare candidat face ce doreşte. Dânsul se vede cu cine doreşte”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat cum vede, ca lider al coaliţiei de guvernare, că, în campanie electorală, Sebastian Burduja s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, întrebat dacă preşedintele ţării ar trebui să se implice în politică, Ciolacu a spus: ”Nu, dar de ce nu i-aţi spus preşedintelui României când s-a implicat. (…) De 10 ani chiar nu l-aţi prins? Pentru că de 10 ani s-a implicat în politică”.

Sebastian Burduja a recunoscut că a avut o întâlnire cu președintele Iohannis, la Cotroceni, însă a susținut că a fost vorba despre „o întâlnire instituțională, în calitate de ministru”.

După ce Mucușor își lua binecuvântarea de la Cotroceni în urmă cu 4 ani, ”liberalul” Burduja ia și el înainte de alegeri calea Cotrocenilor.

Dacă Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), s-a afișat, în ultima perioadă, mai mult cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, președintele Klaus Iohannis pare a avea o cu totul abordare și alege să ”aprindă” campania pentru PMB.

La Palatul Cotroceni ar fi avut loc o întâlnire-surpriză care poate avea repercusiuni majore în campania electorală pentru PMB.

Protagoniștii acestei întâlniri-surpriză ar fi fost președintele Klaus Iohannis și ”liberalul” Sebastian Burduja, unul dintre contracandidații lui Nicușor Dan în cursa pentru fotoliul de primar al Bucureștiului.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a vorbit miercuri, despre întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis la Cotroceni, precizând că a fost „o întâlnire programată”. Discuția s-a axat pe subiecte din sectorul energetic, potrivit lui Burduja.

”Avem întâlniri periodic în acest format. Sunt chestiuni importante pentru România, pentru români, pentru securitatea națională”, a spus Burduja.

Sebastian Burduja a afirmat că întâlnirea a avut loc la invitația lui Klaus Iohannis.

”E o plăcere, pentru că sunt subiecte importante pentru țară. Mi-a urat succes pentru campania pentru București”, a mai spus Burduja.

Iohannis: „Sebastian Burduja, un candidat redutabil la Primăria Capitalei”.

”Preşedintele” Klaus Iohannis a declarat, la începutul lunii aprilie, că Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei, este un ”candidat redutabil” la Primăria Capitalei.

DejaVu?

Amintim că, în 2020 Nicușor Dan a fost chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni, înainte de alegeri.

”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan.

În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, preciza Administrația Prezidențială.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…