Acasă Politic Gabriela Firea a fost realeasă în unanimitate, preşedinte al PSD Bucureşti: „Mi-am pansat rănile, le-am ascuns sub ia noastră tradiţională”

Gabriela Firea a fost realeasă în unanimitate, preşedinte al PSD Bucureşti: „Mi-am pansat rănile, le-am ascuns sub ia noastră tradiţională”

0
0
132

După eșecul cu candidatura la Capitală, Gabriela Firea a fost realeasă în unanimitate, preşedinte al PSD Bucureşti. „Mi-am pansat rănile, le-am ascuns sub ia noastră tradiţională”.

Gabriela Firea a fost realeasă, în unanimitate, preşedinte al PSD Bucureşti. „Mi-am pansat rănile, le-am ascuns sub ia noastră tradiţională”.

Senatoarea Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi, marţi seară, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, de cei 591 de delegaţi prezenţi la reuniunea de partid, dintr-un număr de 631 de delegaţi social-democraţi bucureşteni convocaţi.

„Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul naţional sau în Parlamentul European.

Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a promis că alături de colegii de organizaţie va munci şi mai mult şi va fi şi mai implicată şi mai determinată.

„Dacă voi greşi vreodată în faţa dumneavoastră îmi voi cere repede iertare, ca să nu ţinem supărare. A greşi este omeneşte, este firesc. M-aş bucura foarte mult, la anul, dacă ne întâlnim, (…) Bucureştiul să arate altfel, să ne putem mândri cu capitala noastră, să putem să găsim similitudini în evoluţia şi dezvoltarea Bucureştiului cu ceea ce se întâmplă la nivel european şi mondial din punct de vedere al urbanismului, al creşterii calităţii vieţii. Şi cu adevărat să simţim că ne-am făcut datoria”, a afirmat Firea.

În cadrul conferinţei de alegeri a social-democraţilor bucureşteni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcţia de secretar executiv al PSD Bucureşti.

Marcel Ciolacu: ”Mi-aș fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria București. E corect ca prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine.”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți că ar fi vrut ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria București, dar ”câteodată în politică nu faci numai ce simți sau ce trebuie pentru cei apropiați”. El a făcut declarațiile la o ședință a organizației București, de față de Firea.

”Sunt ferm convinși că sunteți supărați că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiți supărați. E corect ca colega și prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simți sau ce trebuie pentru cei apropiați. De obicei când te implici în politică are de suferit familia. E tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi. Mi-aș fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria București”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că ”sunt ferm convins că domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, cu toată înverșunarea unora împotriva sa, va fi primarul general pe 9 iunie. Primul lucru pe care trebuie să-l facă e ca azi să vă convingă să îl susțineți. Fără susținerea Gabrielei Firea și a dumneavoastră, nu va reuși să câștige Primăria Generală”.

”După cum îl cunosc, sunt ferm convins că va reuși azi să vă capaciteze și cu toții să uităm motivele de supărare. Cred că motivul principal e faptul că Nicușor Dan nu merită să mai fie primarul general al Capitalei. Nicușor Dan e un eșec de mandat pentru primar general”, a mai spus Ciolacu.

Cătălin Cîrstoiu a fost desemnat candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Municipiului București.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După ce REPER nu a atins pragul electoral la alegerile europarlamentare, rămas fărâ ciolan, progresistul Cioloş, îşi anunţă ieşirea din politica ”de partid”

Facebook 263 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce REPER nu a atins pragul el…