Acasă Politic Răzvan Ştefănescu, ”românul” cu plăcuța suedeză ”MUIE PSD”, a intrat în politică la partidulețul de 2% al ”Ludovicului cel bun”, Forța Dreptei

Răzvan Ştefănescu, ”românul” cu plăcuța suedeză ”MUIE PSD”, a intrat în politică la partidulețul de 2% al ”Ludovicului cel bun”, Forța Dreptei

0
0
108

Răzvan Ştefănescu, ”românul” cu plăcuța suedeză ”Muie PSD”, a intrat în politică la partidulețul de 2% al ”Ludovicului cel bun”, Forța Dreptei

Răzvan Ştefănescu, românul din Suedia care a devenit celebru după ce s-a afișat în țară cu numărul de înmatriculare ”MUIE PSD”, s-a înscris în partidul lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei. Anunțul a fost făcut chiar de președintele partidului, care spune că a rămas prieten cu românul plecat la muncă în Suedia.

”Am rămas amic cu „artizanul„ plăcuţei suedeze. De astăzi, Răzvan Ştefănescu este şi coleg cu mine în Forţa Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeaşi atitudine categorică contra PSD. Şi contra USL reloaded”, a scris Ludovic Orban miercuri, într-un mesaj pe Facebook.

Pe 30 iulie 2018, Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia, pe care îl conducea Răzvan Ștefănescu.

De asemenea, polițiștii i-au reţinut și pemisul de conducere. Răzvan Ștefănescu spunea că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare ”MUIE PSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti susţine că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.

Pe 7 august, dosarul penal privind plăcuţele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD din Suedia a fost închis oficial, după ce procurorii au admis propunerea de clasare formulată de Poliţia Română. Procurorii au decis, de asemenea, ca cele două plăcuţe de înmatriculare să fie restituite autorităţilor din Suedia.

”Președintele” Iohannis îl apăra în 2018 pe ”românul” al cărui carnet a fost reținut de poliție pentru că avea plăcuțe cu numărul ”MUIE EPSD”: ”Nu s-a mai întâmplat din vremea comunismului”!

”Persoanele care îndrăznesc să își spună opinia public anti-PSD sunt luați de Poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului. Am ajuns să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, am ajuns să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea țării. Eu vă spun că există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. Și vă spun, PNL este un partid puternic. Are soluții și nu este singurul. Nu sunteți singuri”, declara în 2018 cu țâfnă, viitorul partenerel al ”ciumaților” de la PESEDE, Klaus Iohannis, prezent la ședința Consiliului Național al PSD.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După ce REPER nu a atins pragul electoral la alegerile europarlamentare, rămas fărâ ciolan, progresistul Cioloş, îşi anunţă ieşirea din politica ”de partid”

Facebook 263 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce REPER nu a atins pragul el…