Acasă Opinie Și indiferența ucide!

Și indiferența ucide!

0
1
963

Dincolo de hashtagizmele inepte, trepanate și spălătoare de creiere credule și puțintele în neuroni, indiferența, ipocrizia, dubla măsură chiar ne ucid, ne ucid treptat și temeinic, ne ucid voința, speranța, viitorul pentru noi și pentru ce lăsăm în urma noastră ! Mai lăsăm ceva în urma noastră ?

Ne-am lăsat târâți părtaș, într-un război ce nu ne aparține, ne-am poziționat si împărțit după conjunctură, interese și percepție, fiecare în tranșea lui, gata de război de gherilă și anduranță, încleștați, îndârjiți și înrăiți, două blocuri, doi monoliți care în loc să dezvoltăm un front comun întru interesul național, al nostru al tuturor, am ales să servim, sau să deservim interese, ale președintelui, ale partidelor politice, ale multinaționalelor și corporațiilor, ale băncilor, ale intereselor străine, doar ale noastre interese, nu !

Fiecare dintre tabere are impresia și senzația că e reprezentanta și apărătoarea adevărului absolut, nu mai avem răbdarea și interesul să filtrăm informația ce ni se servește până la sațietate, ci ne aruncăm hulpavi să o îngurgităm pe nemestecate, am lăsat deoparte rațiunea și instinctul de autoconservare, am devenit o masă amorfă, imobilă, pasivă, apatică, resemnată, spășită indiferentă și nepăsătoare !

Singurii care mai aveau instinctul, dorința, voința și putința de a reacționa (la ordin), erau cei cu haștagul în suflet ! Noi ceilalți ”românia tăcută și amorțită”, ce facem ? Ne mișcăm, sau îi lăsăm pe ceilalți să ne miște și să ne hotărască destinele și viața ?

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…